Rizespor'da Gitti Tomas Geldi Sumudica !..

Çaykur Rizespor'da Stjepan Tomas ile yollar ayrıldı
 

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Stjepan Tomas ile yollar ayrıldı.

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, yaptığı açıklamada, "Teknik direktör Stjepan Tomas ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesinin feshi gerçekleşmiştir. Tomas'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verdi.

Rize ekibi, Tomas yönetiminde çıktığı 18 lig maçında 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 21 puan topladı.

Öte yandan kulüp yetkilileri, yeni teknik direktör konusunda Gaziantep FK'den ayrılan Marius Sumudica ile görüştüklerini kaydetti.

Öte yandan yeşil - mavili takımın yeni teknik adamı yarın İstanbul'da olacağı öğrenildi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Hizir ilyas disli

     20 Ocak 2021 05:00
         

    Hep hocada kabahat transver komitesi hicmi sucu yok rizeden gidenler baska takimlarda takir takir oynuyor burda Bir is var paralar yine cope atildi 

  2. 0 0
    {usertitle}

    Askoroz

     20 Ocak 2021 23:23
         

    tomasın bu geri pas ve yediğimiz rekor gol ile 21 puan aldıgı bu ligde samudikanın başarısız olma ihtimalı yok gibi,  samudikanın teknik drektörlük maç başı puan ortalaması 1,6 puandır buda demek oluyorki ikinci yarısındaki 20 maçımızda samudika 30 puan zaten alır. samudikayla yapılan sözleşmede başarı oranına göre ektra prim olması lazım. örneğin bu takımı uefaya götürebilirsen ektra 200 bın daha devreye girer gibi. başarısızlıkta maaşta indirime gidilmesi gibi seçenekler olmalı. ve samudika para için bizi tercih etmiştir yarın aynı şeyi bizi birakıp gitmiceğinin garantisi yok. sözleşme herşey düşünülerek yapılsın.

Yorum Yapın