Bülent Uygun Antalya Kampında Konuştu; Huzur Yoktu!..

 


Rizespor Güney’de Moral Depoluyor!

Süper lige verilen Milli arada Antalya’da kamp yapan Çaykur Rizespor’da moraller süper.

Yeşil – mavili takım Antalya’nın Belek ilçesinde Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Milli takımlarda bulunan oyuncular dışında futbolcuların aileleri ile birlikte güzel bir çalışma ortamında kamp yaptıklarını belirten tecrübeli teknik adam Bülent Uygun; “ Tepeden tırnağa her şeyi ile mükemmel bir takımda görev yapıyorum ve dolayısıyla ben kendi adıma da bu takımda görev aldığım için mutluluk duyuyorum” dedi.

 

Uygun Sözlerine Şöyle Devam Etti;

“Buraya gelmeden önce zorlu gibi gözükse de geldikten sonra büyük Rizespor taraftarının desteği ile çok iyi başladık. Hatayspor gibi zorlu bir rakibi mağlup ettik, 8 maça kadar üç pozisyonu olan takım o maçta attığımız goller ve kaçırdığımız gollerle birlikte önemli bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Akabinde G.Saray deplasman maçında sistemsel olarak çalıştığımız golleri atarak ve geriye düşmemize rağmen çok iyi bir reaksiyon gösterdik. Antalya kampına ailemizle birlikte huzuru bulduk. Bu huzur daha önce yoktu. Pazar günü hazırlık maçında Başakşehir ile karşılaşacağız. Bu maçta daha çok oynamayan oyunculara şans vereceğim, onların maç performansını artırmak ve bize neler verebileceğini göreceğiz. Daha sonra Karagümrük maçının taktik antrenmanlarına yöneleceğiz” ifadesini kullandı.

 

Esaretle Cesaret Arasında Sadece “C” Harfi Vardır!..

Geçen hafta kazanılan G.Saray maçı öncesi futbolcuları ile yaptığı görüşmede kendilerine ;” Yüreği ile oynayan, beyniyle hareket eden, yeteneklerini ayakları ile sergileyecek” oyunculara ihtiyacım var dedim. Benim dediklerimi yapacak, maçta terinin son damlasına kadar mücadele edecek büyük Rizespor forması için mücadele edecek herkes benimle birlikte olacak. Olmak istemeyen isekapı burada gidebilir, kapı burada gidebilir. Sonuçta G.Saray camiası çok büyük camia. Yenebilirsiniz, yenilebilirsiniz. Ben onlara “esaretle cesaret arasında sadece “C” harfi vardır. Esaretini kır, cesaretinle tarih yaz kı herkes seni konuşsun” demiştim Bunlar bunu başardı, oyuncularımı tebrik ediyorum. Ligin son bölümünde göstereceğimiz performans yeni sezonun belirleyicisi olacak, inşallah daha başarılı olacağız” cümlesini kullandı.

 

Remy’i Tam Hazır Olduğunda Sahaya Süreceğiz

Milli aradan sonra 3 günde bir maç oynayacaklarını hatırlatan Uygun;” Türkiye liginde alışık değiliz ama Avrupa liginde oynayanlar bu maç trafiğine alışıklar. Elimizde ki kadroyu iyi kullanmamız gerekiyor. Sıkışık maç trafiğinde ilk maçın 11’den 3 – 4 oyuncuyu dinlendirmek gerekiyor. Bu yaptığımız tam olarak rotasyon olmayacak biraz taktiksel olarak değişikliklere gideceğiz. Önemli olan biran önce çabuk bir şekilde yukarlara çıkmak. Uzun bir aradan sonra Remy aramıza katıldı. Bundan sonra sürat ve kuvvet çalışmalarına geçecek. Bizim beklentimiz Trabzonspor maçı olarak belirledik. Futbolcuyu kollamak lazım. Remy’i rizikoya atmadan tam hazır olduğunda sahaya sürmek istiyoruz” dedi.

2007’den Beri Ben Bunu Söylüyorum!

 

Süper ligde senede 35’e yakın hoca değişikliği olduğuna dikkat çeken Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Uygun;” Maalesef  Türkiye’de 3 – 5 maç başarısız olan hocalar gidiyor. Kurumsallık ve sistem yok. Evet 7 – 10 maç hoca başarısız bir hoca varsa kulüp radikal bir değişiklik yapmak lazım. Ondan sonra gelen hoca takımı yapmadığı için yapabileceği çok fazla bir hamle olmuyor. Tabi devre arasında da bir hoca değişikliği yapma hakkı vermeli diye düşünüyorum ama bizim ligde 2 kere takım çalıştırma hakkımızın olduğu yerde kulüplerin de bu sistemi doğru uygulama adına ben yıllardan beri söylüyorum. Ben bunu 2007’den beri söylüyorum. Gelişen ne var? Yeni yasa çıkıyor. Dediklerimden bazıları yasa da vardır da Türk futbolu için iyi şeyler olur. Bugün Hollanda’nın Avrupa şampiyonluğu var bizim yok. Biz Hollanda’ya resmen futbol dersi verdik, resmen futbol şovu yaptık. Bunu yaparken Avrupa’da oynayan birçok oyuncu ile yaptık. Demek ki Türk gençleri yetenekli, bilgili kaliteli eğitmenlerle birlikte onlara o imkanları altyapıda verelim, milyonlarca Türk genci aynı başarıyı yapar ve bugün Avrupa’da ve Dünya’da şampiyonlukları kazanacak duruma geliriz” cümlesini kullandı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın