Samudio; Rize beni seviyor, ben Rize'yi seviyorum!

 


Çaykur Rizespor'un Paraguaylı forveti Brain Samudio, Türkiye'yi v e Rize'yi çok sevdiğini, transferinin kısa bir sohbet ile sona ereceğini söyledi.

Samudio, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, zor ve dalgalı bir sezon geçirdiklerini Teknik Direktör Bülent Uygun'un gelmesi ile herkesin bir karakter koyarak takımı güvenli bir bölgeye taşıdıklarını belirtti.
Sezon sonunda sözleşmesinin bitmesi ile ilgili soruya Samudio, "Sezon sonu için bir planım yok. Önümüzde üç maç var. Bu üç maçı galibiyet ile bitirmek istiyorum. Rize beni seviyor, ben Rize'yi seviyorum. Bir konuşma meselesi. Konuştuğumuz zaman bütün meseleyi çözebileceğimizi düşünüyorum. Öncelikle önümüzdeki üç maçı kazanıp bende iyi bir performans ortaya koymak istiyorum." dedi.
Rize camiasının ve Türkiye'nin çok değerli olduğunu vurgulayan Samudio, "Burası benim ikinci evim. Türkiye'de futbolumu göstermemi sağlayan kulüp. Bu kadar sevdiğim yerle ilgili sadece bir sohbet edeceğiz." diye konuştu.

Kalan üç maçta tek hedeflerinin galibiyet olduğunu kaydeden Samudio, "Tüm maça kazanmak için çıkıyoruz. Malatyaspor maçı da zor ama kazanma adına önemli bir maç. Hocam bizi bu maça hazırlıyor. Biraz daha rahat görülüyoruz. Rahat futbolumuzu sergileyip kazananan taraf olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın