Tahir Kıran Karar Aşamasında

 


Tahir Kıran Karar Aşamasında

Dün Cumhurbaşkanlığı Vahdettin Köşkünde Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kartal ile bir görüşme yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Başkan Hasan Kartal’ın “ Bırakmak İstiyorum” sözleri sonrası yeşil – mavili takımda yeni Başkan kim olacak sorusu gündeme geldi.

Gözler Kıran’a Çevrildi!

Rizeli iş insanı, Çaykur Rizespor A.Ş büyük ortaklarından, Rizespor futbol kulübü delegesi Tahir Kıran’a yapılan Başkanlık önerisi sonrası Kıran’ın Çaykur Rizespor kulübü yeni Başkanı olacağı camiada yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.

Taraftar Kıran İsmine Sıcak Bakıyor

Yeni Başkan adayı Tahir Kıran’a Rizespor camiası sıcak baktığı ve taraftarların çeşitli sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla futbolun içinden gelen Tahir Kıran’a büyük destek verdikleri gözlendi.

Öte yandan dün İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan görüşmeye Başkan Hasan Kartal dışında Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rizespor Başkan vekili Ali Zeki Saruhan ve Rizespor teknik direktörü Bülent Uygun'da katılmıştı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 2
    {usertitle}

    Doğukan Gür

     24 Mayıs 2021 20:32
         

    Taraftar kıran ismine sıcak bakıyor Başlığına bir anlam veremedim ..! Fenerbahçe'de yöneticilik yapmış ve Fenerbahçeli bir başkan istemiyoruz..! Tahir kıran sosyal medyada hesabından bundan 3 ay önce RİZESPOR'A başkanlık düşünüyorum demişti. Bu haber ajansını yıllardır takip ediyorum lütfen bu şekilde haber yapmayı bırakın ..!

  2. 1 1
    {usertitle}

    saldıray

     25 Mayıs 2021 13:53
         

    osman  aşkın baksız olmaz onun yuzunden kımse baskanlık yapmak ıstemıyor ama ne hıkmetse o hep var park bızıde olmazmı

Yorum Yapın