Kıran, Temaslarını Sürdürüyor !..

26 Haziran için olağanüstü genel kurul kararı alan Çaykur Rizespor’da camia harekete geçti..

Çaykur Rizespor’da Hasan Kartal’ın başkanlığı bırakacağını açıklamasının ardından hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen ve bırakma kararını ileten Hasan Kartal’a düşünmesi için süre verilmişti. Kararını veren Kartal bırakma konusunda ısrarcı olunca Çaykur Rizespor’da Olağanüstü Genel Kurul Kararı alındı. Olağanüstü Genel Kurul 26 Haziran’da yapılacak.

CAMİANIN BASKISI VAR

Hasan Kartal’ın bırakma kararı aldığını açıklamasının ardından Çaykur Rizespor kulislerinde başkan adaylığı için öne çıkan ilk isim Tahir Kıran olmuştu. Yeşil-Mavili camianın ve taraftarların Tahir Kıran’ın başkan olması adına yoğun bir baskısı ve talebi vardı. Tahir Kıran’ın Başkan adaylığı için temaslar devam ediyor. Edinilen bilgilere ve duyumlara göre Tahir Kıran’ın başkanlığa aday olabileceği belirtiliyor.





Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Tolga

     31 Mayıs 2021 19:25
         

    Yine cileli günler taraftarlari bekliyor, 26 Haziran da yeni baskan secilecek te yeni kadro kuracak ta yeni sezon a hazirlanacak ta ....su an mevcüt kadro dan sadece 12 futbolcunun kontrati devam ediyor 3 ü kaleci olmak üzer, bir Samudio veya Talbi 26 Hazirana kadar bekler mi bilmiyorum, giderlerse Rizespor icin cok yazik olur. Insallah önceden önlemlerini alirlar, nedir Rizespor taraftarinin cektigi hep ayni nakarat, yazik yahu Rizespor a gönül vermis insanlara hem de cok yazik.

  2. 0 0
    {usertitle}

    saldıray

     1 Haziran 2021 17:10
         

    sonunda özel nedenlerden dolayı başkanlığı düşünmüyorum diye bir şey duyarsanız çokta şaşırmayın adam yıllardır istemiyorum diyor ama olursada iyi başkanlık edeceğinden hiç şüphemiz yokiyi takım kurar

  3. 0 0
    {usertitle}

    saldıray

     1 Haziran 2021 18:24
         

    tahır kıran büyük tecrübe ile müthiş başkanlık yapacaktır ama ilk önce basında çıkan söylentiler doğru ise fahri tatan isminden vazgeçmeli ben doğruluğuna inanmıyorum daha tecrübeli biri gerekli tabiki gönlümüz kendi insanımız o zaman Taner savut ismi düşünülmeli alanyasporda yaptıkları ortada bu senede manisa sk ile yaptı adam rizeli mutlaka değerlendirilmeli senelerdir yazıyoruz bizim insanlarımaza bu şans verilmeli 

  4. 0 0
    {usertitle}

    Askoroz

     4 Haziran 2021 11:38
         

    GEÇMİŞTE TAKIMIN FUTBOLCUSU İKEN İDDAA BAYİLERİ ÖNÜNDEN AYRILMAYANLAR ŞİMDİ TAKIMDA YÖNETECİ YAPILMAMALI. DENENMESİ RİZEPORA ZARAR VERİR. TARAFTARIN İSTEMEDİĞİ İNSANLARIN RİZESPOR İÇİNDE BARINMASI İMKANSIZ.

Yorum Yapın