Kıran'dan Önemli Açıklamalar !..

 


Çaykur Rizespor Başkan adayı Tahir Kıran’dan ilk açıklamalar.

26 Haziran’da yapılacak kongrede Başkanlık koltuğunu Hasan Kartal’dan devir alacak olan Kıran;” Ben Rizespor Başkanı olduğum sürece kimse Rizespor’dan çöpünü alamaz” dedi.

Öyle bir Rizespor planlıyoruz ki diyen Başkan adayı Kıran;” Türkiye’de bazı şeyler değişecek. Rize ili artık Rize’nin içinde sıkışık kalmayacak. Biz Karadenizliyiz, biz hırslı insanlarız. Her beraber el ele verip, başaracağız. Karadeniz takımları bir birine dokunacak. Bu iş Rize’den başlayacak ve diğer Karadeniz illerine yayılacak. Ben burada olduğum sürece Rizespor’dan kimse çöpünü bile alamaz.  Ciddi anlamda sert ama centilmen şekilde gireceğiz bu yarışa. Herkese dost herkese rakibiz. Çok iyi bir Rizespor yaratacağız. Biz asansör takım olmayacağız. Bu işin meyveleri 2 – 3 senede anca olur ve Rize halkı sabırlı olsun. Şuanda biz günlerdir transferler için uğraşıyoruz. Teknik ekiple beraber kimleri alabiliriz, onların hesabı yapıyoruz.  Rizespor’u asansör olmaktan çıkartıp, ilk beşe oynayan takım yapacağız. Önceliğimiz Rizespor’un altyapısı olacak. İlçelere ve belirlene 14 ile futbol okulu açmak istiyoruz. Kalıcı bir Rizespor yaratacağız. Biz gittikten sonra Rizespor’a hiçbir şey olmaz imajını yaratmak zorundayız. Rizespor zamana taşınacak. Her şeyiyle profesyonel olacağız. Rizespor denildiği zaman herkes saygılı olacak.  Basınla ilişkilerimiz herkesle eşit şekilde olacak. Ben ve basın sözcümüz konuşacak. Transferler bitmeden imza atmadan açıklanmayacak. Benim ve basın sözcümüzün ağzından duyulmayan haberler yapmayın. Örneğin A.Demirspor bizimle ilgilendiği bir oyuncuyu aldı haberler çıktı. Böyle bir durum yok. A.Demirspor bu oyuncu ile ilgilenmiyor. Ben daha çok genç oyuncuların peşindeyim. Büyük takımlarda oynayan yaşlı oyuncular istemiyorum. 3 sene sonunda Rizespor’un iskeleti oluşacak ve takımın yaş ortalaması 21 – 22 olması için uğraşacağız. Kaleci Gökhan’ın şuana kadar isteyen yok. Selim Selimoğlu kardeşimi yönetim kurulu üyeliğine almayı düşünüyorum. Kendisi basın sözcüsü olacak ve bütün sorularınızı cevaplayacak. Kulübün malzemecisinden ondan bundan duyduğunuz sözleri yazmayacaksınız. Merak etmeyin sayfalarınız boş kalmaz. TFF yabancı oyuncu sayısında saçma sapan bir karar aldı. Milyon avro ları verdiğin oyuncuyu tribüne çıkartacaksın. 8 sahada 3 kulübede 3 tribünde.. Değişecek diye düşünüyorum. Bülent hoca ile davam edeceğiz. Kendisi boş mukaveleye imza attı, para konuşmadık, tabi ileri ki günlerde konuşacağız. Yeni sezonda ciddi anlamda transfer yapacağız. Görüştüğümüz genç ve tecrübeli oyuncular da var. Planlana oyuncuları alırsak ciddi anlamda sahaya çıktığımız zaman rakipleri titretecek bir kadro kurmak istiyoruz. Sportif direktör olarak şuan olarak karar vermedik ama şimdilik transfer görüşmelerini Fahri Tatan yapıyor. Bakılan oyuncuları 4 – 5 hoca izliyor, tartışıyor ve bizde bakıyoruz. Sportif direktör olarak benim verdiğim bir görev yok ama olmayacak anlamında da değil. Önce bi mazbatamızı alalım. Remy maliyetli bir oyuncu, geçen sezon pek katkı veremedi, ondan daha iyisini bakıyoruz.  Eski Başkan Metin Kalkavan 24 Milyon, Hasan Kartal Başkan ise 6 Milyon tl alacağını Rizespor’a hibe etti” cümlesini kullandı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ



Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    ÖMER yüksel

     15 Haziran 2021 11:47
         

    Hadi hayirlisi

  2. 0 0
    {usertitle}

    saldıray

     15 Haziran 2021 13:46
         

    hadi inşallah bu işi başarabilecek kişisin o kadar tecrübe ilşe bunu başaramazsak bir dahada olmaz ekip önemli transferler çok önemli yalnızca hoca ve fahri ile olmaz güvenilmezde mutlaka bu işi bilen birileri lazım projeye sadık kalınacak oyuncu ile yönetim arasında köprü olacak kişi çok önemli bu da asla fahri tatan değil yanlış tecih olur yapmışken olaya kafadan hata ile başlanmamalı çünkü en önemli şey  transfer onlar iyi olur takım iyi giderse gerisi gelir az ama öz kaliteli oyuncular alınmalı gençler çok önemli barıs alper yılmaz burak kapacak gibi adamları almalıyız celil gibi değil

Yorum Yapın