Bir Milyon Dolar Bonservisle Gelmişti! Yollar Ayrıldı!..

Çaykur Rizespor, Emir Dilaver ile yolarını ayırdı
Geçen sezon teknik adam Tomas'ın ısrarla istediği ve bir Milyon Dolar bonservis üçreti ile Rizespor'a gelen Emir Dilavar le yollar ayrıldı..


Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Avusturyalı defans oyuncusu Emir Dilaver ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin feshedildiğini bildirdi.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, profesyonel oyuncuları Emir Dilaver ile sözleşmenin karşılıklı feshedildiği belirtildi.

Açıklamada, "Emir Dilaver'e kulübümüze verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde kendisine başarılar dileriz." ifadesine yer verildi.

Emir, bu sezon Rize temsilcisinde 2 maçta sonradan oyuna girerek 23 dakika forma giydi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Ahmet Hamdi Ozdal

     30 Ağustos 2021 14:08
         

    Bilerek mi yapıyorlar, Rize li değil mi bunlar, bır kulubu batırmak isteyen yapar ancak bunları💙😔💚

  2. 0 0
    {usertitle}

    ASKOROZ

     30 Ağustos 2021 17:48
         

    1 milyon dolar bugun 8 tirilyon tl ediyor. almak için ne ugraş verilmişti. KEZA MENJAKTA BU ŞEKİLDE GÖNDERİLDİ, OYSA BU İKİ FUTBOLCU ÇOK RAHAT BİŞEKİLDE BAŞKA TAKIMLARA KİRALİK VERİLEBİLİRDİ AMA SÖZLEŞMELERİ SONLANDIRILDI BUNDA BÜYÜK BİR MENEJER RANT VURGUNU ŞAİBESİ AÇIKTIR. TAHİR BAŞKANIN YANLIŞ İNSANLARLA BU YOLA ÇİKTİĞİNİ ANLAMASI BİZE ÇOK PAHALIYA PATLICAK. UMARIM EN KİSA SÜREDE ETRAFINDAKİ İNSANLARIN KİŞİLİKLERİNİ ANLAR.


Yorum Yapın