"Bu takımın gerçek sahibi Rize halkıdır "

Çaykur Rizespor’un Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu’ndan ÇAY TV ekranlarında yayınlanan “ gol olsun “ programında samimi açıklamalar geldi.

 

“Rizespor’un Hakkını Yedirmeyiz!”

Son oynanan G.Saray maçında tam kazandık derken üst düzey hakem hataları sonrası maçı kaybetmelerinden dolayı çok üzgünüz diyen Selimoğlu; " Çok üzgünüm. Maç gerçekten sonuç olarak bizi üzdü. Penaltı kaçırdık ve sonrasında mağlup olduk. Hakemler hakkında fazla bir şey söylemek istemiyorum. Başkanımız zaten maç sonu açıklama yaptı. Rizespor’un hakkını kimseye yedirmeyecek bir başkanımız var ve gereğini yapacaktır. Yeni hocamızın gelişi ile birçok oyuncumuz çıkışa geçti diyebilirim. En büyük değişim tribünlerde oldu. Sağ olsun taraftarlarımız bizi çok iyi destekledi. Ben taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Biz gerçekten büyük bir aileyiz, zor zamanlar geçirdik, bu durumu aşıp Rizespor’u hak ettiği yere getireceğiz. Maç sonu çocuklar çok üzüldüler. Başkanımız maç sonu tüm oyuncuları kutladı, tebrik etti. Bireysel bazı hatalar olabilir, bunlara takılmamak lazım, başkanımız oyuncuları tek tek tebrik etti. Takımın oyununu beğendim, Rizespor ne yaptığını biliyor, buda takım oyununu gösteriyor ve Hamza hoca önderliğinde takımımız üzerine koya koya gedecektir diye düşünüyorum. Eksik oyuncularımız Milli aradan sonra takıma katılacaktır. Gönül isterdi ki G.Saray maçından üç puan ile ayrılalım, bunlar hayati puanlardı ama olmadı. Hakemler konusunda görevim gereği kendimi frenlemem gerekiyor, tekrar söylüyorum, Başkanımız Rizespor’un hakkını yedirmez ve gereğini yapar. Pes etmeyeceğiz, düştüğümüz yerden kalkmasını biliriz. Hiçbir şey kolay değil ama biz zaten zoru severiz. Geçen haftada söyledim biz çileye talip olduk derken “vay başımıza gelene bak” anlamında söylemedim. Hiçbir zaman umutsuz değilim. Kadromuz, teknik heyetimiz, kulübümüz, tarihimiz bu durumun altından kalkacaktır. Finli golcü Pohjanpalo gerçekten çok önemli katkı verecektir bize. Bu futbolcuyu kadromuza katarken çok ciddi incelemelerde bulunduk bence Rize aradığı golcüyü buldu, çok güçlü bir oyuncu ve G.Saray maçında sahada en çok koşan isim oldu. Üzerine koyarak gidecektir. Bu transferden dolayı ben gerçekten çok mutluyum. Alman temsilcisi Bayer 04 Leverkusen kulübü bu oyuncunun sözleşmesini uzatarak bize gönderdi, yani istenmeyen oyuncu değil. Satın alma opsiyonu var ama çok kolay bir opsiyon değil, değerli bir oyuncu. Bu takımın gerçek sahibi Rize halkıdır, bizde gereğini yapacağız.” Dedi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Ejrem

     7 Ekim 2021 12:22
         

    Rizelinin takımı da. Yular sizin elinizde. Kış kış.

  2. 0 0
    {usertitle}

    saldıray

     7 Ekim 2021 15:45
         

    evet söylemler güzel bu takımın sahibi biziz sizlerde yönetimdesiniz biz görevimizi nasıl yapıyorsak sizlerde layıkı ile yapın bu takımı ayağa kaldırın ilk yarıda maksimum derecede puan almamız lazım devre arasında komple bir defans gerekiyor 2 stoper bir sağbek ve 1 solbek onun için şimdiden çalışın eğer gerçekten bu ligde kalmak isiyorsanız şimdiden çalışıp oyuncuları tespit edin ve görüşüp anlaşın transfer başladığı gün hepsine ilk günden imza attırıp hemen kampa katılmaları gerek işte bunu yaparsanız sizin samimiyetinize inanırım yoksa alacağız edeceğiz görüşüyoruz derseniz yine hata edersiniz takımın kadrosu yetersiz özellikle kaliteli oyuncu eksikliği çok herşeyi hocadan beklemeyin ve hocanın her dediğinede inanmayın örnek önünüzde bülent hocaya körü körüne inanmamalıydınız elinizdeki kaliteli topçuları gönderipte yerine aldıkalrınız ortada

  3. 0 0
    {usertitle}

    Hak sahibi

     12 Ekim 2021 11:43
         

    Niye işler kötü gidince bize kakalayıp geri dönmeye mi karar verdiniz. Sakın ha en kötü aldığınız hale getirip iade edeceksiniz. aklı bütün şehrin hakkı size haram olsun.

Yorum Yapın