Selimoğlu; " Güvene Dayalı İşler Bizi Zor Duruma Bıraktı !.."

Çaykur Rizespor’un Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu’ndan ÇAY TV ekranlarında yayınlanan “ gol olsun “ programında önemli açıklamalar geldi.

“Kasımpaşa maçı öncesi ben net bir şekilde mutlaka galibiyet olacak diye düşünüyordum. Son saniyede olsa da çok şükür bu sefer gülen taraf biz olduk. Hakem hakkında pek konuşmayı sevmiyorum ama maalesef Kasımpaşa maçında da hakem konusunda sıkıntı yaşayan takım bizdik. Oyuncularımız son ana kadar elinden geleni yaptı ve iki defans oyuncumuzun attığı gollerle galip gelmeyi başardık. Kazanılan 3 puanın dışında çok şey kazandık diye düşünüyorum. Oyuncularımız gol sonrası tribünlerle birleştiler, bu hava çok önemliydi. Şimdi önümüzde Trabzonspor maçı var. Trabzonspor şampiyonluk mücadelesi veriyor ve çok kaliteli bir ekip. Bizim içinde çok önemli bir maç, sürpriz bir sonuç bekliyorum. Kasımpaşa galibiyeti ile oyuncularımızın güveni geldi. Bundan önce gerçekten çok talihsizlikler de yaşadık. Bazı oyuncular geldiğinden beri hiç galibiyet sevinci yaşamamıştılar. Hocamızla takımla iyi bir uyum içerisindeler. Devre arasında gerekli takviyeler yapılacaktır. İkinci yarı daha güzel işler yapacağız. İstanbul yönetimi Rize yönetimi diye bir şey yok. Yönetim olarak tek vücuduz. Bazı konularda hatalar yapmış olabiliriz ama kimse art niyetli değil. Bizde takdir ederseniz ki göreve geldiğimiz zaman çokta olumlu bir ortam yoktu. Elde kalan oyuncularla ilişkiler çokta iyi değildi. Zor bir süreçte görevi ele aldık, bu durumdan bir takım tecrübeler aldık. Başkanımız Tahir Kıran futbol konusunda Türkiye’de bilgi birikimi olan, aynı zamanda ciddi bir çevresi olan bir insan. Bazı noktalarda fazla güvene dayalı işler bizi zor duruma da düşürdü. Bunlar devre arasında bizim bahanemiz olamaz, daha net bir şekilde ilerleyeceğiz, hatalarımızın farkındayız. Yönetim adına şunu söyleyebilirim, bu işin sorumlusu biziz, kimseyi de suçlamaya gerek yok. Başkanımızın görevlendirmesi ile yönetim kurulundan bir arkadaşımız scaout konusunda çalışmalara başladı. Bu iş kısmen başladı diyebilirim. Raporlar hazırlanıyor, devre arası transferler konusunda scaout ekibi çalışıyor diyebilirim. Trabzonspor maçında alınacak üç puan bizi çok mutlu eder. Tarihte Rizespor hiç bu kadar kötü olmamıştı ama her şeyin birde ilki vardır. Trabzonspor bizim rakibimiz değil ama oradan alacağımız puan veya puanlar bize ekstra yazar. Daha çok maçlar var, Rizespor düştüğü yerden kalkacaktır, devre arasında yapacağımız transferlerle çok daha güçleneceğiz. Sakatlık sorunu yaşayan Gökhan Gönül, Almanya’dan döndü. Ciddi bir tedaviden geçti ve Trabzonspor maçında oynaması hocanın takdirine bağlı. Bir diğer sakat Mendes de ise Karagümrük maçında ayağında oluşan çatlak sonrası tedavi edildi ve iyileşmişti. Fakat idmanlarda çatlak olan ayağına aldığı darbe sonrası ameliyat oldu. Maalesef çok üzücü bir durum. İdmanlarda Hamza hocamızda çalışmasından memnun kalmıştı, büyük olasılıkla ilk yarıyı kapattı diyebiliriz” ifadesini kullandı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    saldıray

     28 Ekim 2021 13:29
         

    KONUŞURKEN NE GÜZELDE AKICI KONUŞUYORSUNUZ AMA İCRAATA GELİNCE TIRT MENDES GÖNDER GİTSİN ALDIĞINIZ HİÇ Bİ OYUNCUNUN BU TAKIMDA YERİ YOKKATKISIDA YOKHOLMEN DENE UCUBE HALA OYNAR BU TAKIMDA SİZİ İYİ  SELİM BEY HEMDE TESCİLLİ BÜLENT TARAFINDAN İ HAAA BU İŞLER HAMZA HOCA İLEDE OLMAZ BUNUDA BİLESİN VE HOCANIN SÖYLEDİĞİ BİR TEKOYUNCU DAHİ ALMAYIN BU TAKIMA KOMPLE DEFANS LAZIM 2 STOPER 1 SOLBEK 1 SAĞ BEK ADAM GİBİ BİR  6 NUMARA 

  2. 0 0
    {usertitle}

    T

     28 Ekim 2021 23:37
         

    AYNEN  DOĞRU

Yorum Yapın