KARTI ÇOK, GOLÜ YOK, ASİSTTİ YOK !..

LİGİN EN HIRÇINI OLDU!

 

Geçen sezon başı Gençlerbirliği takımından transfer edilen Brezilyalı Fabrıcco Baiano bu sezon ligde en çok kırmızı kart gören oyuncu oldu.

KARTI ÇOK, GOLÜ YOK, ASİSTTİ YOK !..

29 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Sivasspor, G.Saray ve Kasımpaşa deplasman maçları sonrası iç sahada oynanan F.Bahçe maçında da kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı. Brezilyalı oyuncunun bu sezon ligde golü ve asistti bulunmazken 8 sarı kart görerek bu alanda da takımda en çok sarı kart gören isim olmuştu.

Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Fabricco ile yönetim sezon sonunda yolları ayırmayı düşünüyor.

  

1 KOLİ ELEK ALTI ÇAYA GELMİŞTİ! ISKARTAYA ÇIKTI!

Çaykur Rizespor’un çok şeyler beklediği 10 numarası Boldrin ile bu sezon kulüpte 3. Teknik adam olan Bülent Korkmaz’ın yıldızı bir türlü barışmadı.

Bu sezon bir gol 5 asistle oynayan Brezilyalı 10 numara Boldrin, özellikle teknik direktör Bülent Korkmaz’ın gelmesi ardından kendisine verilen şansı iyi kullanamadı ve son haftalarda yedek kulübesine mahkûm olduğu gözlendi.

YILLIK 850 BİN AVRO KONTRATI VAR

İlk sezon eski başkan Hasan Kemal Yardımcı döneminde Kayserispor’dan bir koli elek altı kaliteli çay karşılığı kiralanan Boldrin, daha sonra ki  sezon eski başkanlardan Hasan Kartal döneminde sarı – kırmızlı kulüpten bonservisi ile alınmış, sezonluk oyuncuya 850 bin Avro ücret karşılığı 3 yıllık mukavele yapılmıştı.

Bu sezon takım kaptanlığı hayalini önce Selim Ay’a daha sonra Gökhan Gönül’e kaptıran  tecrübeli oyuncu sezon boyunca geçmiş sezonlarda gösterdiği çıkışı bu sezon bir türlü gösteremedi.

FORMAYI MENDES KAPTI!..

Son haftalarda gözden düşen ve yedek kulübesine paslanan 10 numara genelde teknik direktör Bülent Korkmaz’ın o mevkide ilk 11’de Sabo’ya şans vermesi ve oyuna sonradan  Mendes’i alması dikkatlerden kaçmadı.

  

POHJANPALO FIRSAT TEPTİ!

Finli golcü oyuncu Fenerbahçe maçında kariyeri acısından çok büyük bir  fırsat tepti..

Süper ligde 14 golü bulunan Pohjanpalo, farklı kaybedilen maçta en net pozisyonu bulan isim oldu ama kaleci  Altay’ı o pozisyonda geçmeyerek hayal kırıklığı yarattı.

Bu sezon G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor filelerini havalandıran Pahjonpalo, Fenerbahçe takımına gol atması halinde ligde bir sezon içinde 4 büyüklere gol  atma başarısı gösteren oyuncular arasında yer alacaktı.

14 golün 7’si Büyüklere!

Öte yandan Finli oyuncunun ligde 14 golü bulunuyor.

Bu gollerin 3’ünü Trabzonspor’a, 2 gol G.Saray ve 2 gol de Beşiktaş’a atan Pahjonpalo ligde bu alanda büyük takımlara en çok gol atan isim oldu.

MÜCİZEDEN FAZLASI GEREK !..

 

Süper ligde son 4 sezon mücadele eden temsilcimiz Çaykur Rizespor’a bu sezon sonu son dört haftaya girilirken mucizeden fazlası gerek.

Güvenli bölgeyle arasına 10 puan fark oluşan yeşil – mavili takımda bu hafta sonu İzmir’de oynayacağı Göztepe deplasman maçını kazanmak bile yetmeyebilir.

30 puan ile ligde 18. Sırada yer alan yeşil - mavili takımın hedefinde yer alan ve güvenli bölgede duran en yakın takım ise 40 puan ile Giresunspor. Karadeniz temsilcisi Giresunspor’un bu hafta evinde oynayacağı A.Demirspor maçından galip gelmesi halinde yeşil -mavili takımın Göztepe deplasman maçından üç puan ayrılması halinde bile umutların son 3 haftaya girilirken tükeneceği anlamına geliyor. Süper ligde 42 puanda yer alan takımlar ise ligde bir maçı eksik Sivasspor ve Gaziantep FK.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMA


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın