Bülent Korkmaz Hem Mutlu Hem Dertli!..

 

ÇAYKUR RİZESPOR İLE GEÇEN SEZON 1,5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYAN BÜLENT KORKMAZ HEMEN HEMEN HER FIRSAT RİZE'DE ÇALIŞMAKTAN MUTLU OLDUĞUNU DİLE GETİRİRKEN, YAPILAMAYAN TRANSFERLER HAKKINDA İSE OLDUKÇA DERTLİ OLDUĞUNU BU KEZ YÜKSEK SESLE DİLLENDİRDİ, YÖNETİME GÖNDERMELERDE BULUNDU!

DAHA ÖNCE 1 TEMMUZ'DA ERZURUM KAMPINA GİDECEĞİNİ AÇIKLAYAN KORKMAZ, KAMPIN İPTAL OLDUĞUNU VE 6 TEMMUZ'DA ERZURUM'A GİDECEKLERİNİ 7 TEMMUZ'DA KONYASPOR İLE HAZIRLIK  MAÇI YAPACAKLARINI 8 TEMMUZ SABAHI YAPILACAK OLAN İDMAN SONRASI BAYRAM İZNİNE ÇIKACAKLARINI SÖYLEDİ.

KAMP İPTAL 8 TEMMUZ’DA KONYASPOR İLE HAZIRLIK MAÇI VAR!..

BU KADRO İLE BAŞARI İMKANSIZ!..

ŞİMDİ SORUMLULUK ALMAM, İSTEKLERİM YERİNE GELDİĞİ ZAMAN SORUMLULUK ALIRIM!..

TRANSFER NEDEN YAVAŞ İŞLİYOR? YÖNETİM DAHA İYİ BİLİYOR…

ALPER POTUK’UN GÖZÜNDE PROPLEM VAR!

OKAN BURUK İLE GÖRÜŞECEĞİM..

BU KULÜPTE ÇALIŞMAKTAN MUTLUYUM!..

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Bülent Korkmaz, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, bir haftadır çalışmalarını kentte sürdürdüklerini söyledi.

Bir haftalık süreçte mevcut oyuncu grubu ile çalıştıklarını ifade eden Korkmaz, futbolcuların bu süre içinde ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını belirtti.

Korkmaz, iki gün önce kamp için Erzurum'a gitmeyi düşündüklerini, transferler olmayınca ertelediklerini anlatarak, "Hava da müsait olduğu için 6 Temmuz'da Erzurum'a gideceğiz. 7 Temmuz'da bir hazırlık maçı yapacağız. 8'inde ise antrenman yapıp 3 günlük izin vereceğiz." dedi.

Mevcut kadronun çok iyi çalıştığını dile getiren Korkmaz, şöyle devam etti:


TRANSFER SÜREÇİ YAVAŞ İŞİLİYOR!..  BU KADROYLA BAŞARI İMKANSIZ!..

"Tabii ki transferler önemli. Mevcut kadro ile birinci ya da ikinci olmamız, hatta play-off etabına kalmamız bile imkansız. Transfer şart. 3-4 değil, alternatifleri ile birlikte bayağı bir transfer yapmamız gerekir. Dolayısıyla bekliyoruz. Süreç yavaş işliyor. Gerçi yöneticilerimiz de transferler için yoğun bir şekilde çalışıyor. Hemen hemen her gün iletişim kuruyoruz. Ancak süreç geciktikçe takıma yeni gelen oyuncular için fiziksel, taktiksel ve adaptasyon anlamında sıkıntı olacak. Yani süreç geciktikçe lige hazırlanmamız da gecikecek. Ben her zaman, 'Transferlerin yüzde 80'i hazır olsun, bizim için önemli.' diye söylüyordum."

SAHANIN PATRONU BENİM!..

Sezon başı kampının çok önemli olduğuna işaret eden Korkmaz, "Çünkü temeli atıyorsunuz. O temeli doğru atarsanız, katları da daha doğru çıkarsınız. Bundan dolayı transferlerin bir an önce bitmesi gerektiğini söyledim. Şu anki süreçte bir tek oyuncu getirebildik. İnşallah kısa süre içerisinde diğer oyuncular da gelir diye düşünüyorum. Çünkü nihayetinde sahanın içerisinde patron benim. İsteklerim olacak. O istekler yerine geldiği zaman o sorumluluğu da almak gerekir." değerlendirmesinde bulundu.


- "Takıma sahip çıkacak oyuncu grubu oluşturmamız lazım"


Korkmaz, hedeflerinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu vurgulayarak, "Bu hedefimiz için doğru kadro yapılanması gerekir. Oynasa da oynamasa da takıma sahip çıkacak oyuncu grubu oluşturmamız lazım. Aile olarak yolumuza devam etmemiz gerekir." diye konuştu.

YÖNETİME SORUN , ONLAR DAHA İYİ BİLİYOR!..

Yöneticilerin çalıştığını ifade eden Korkmaz, "Ben oyuncuları belirlerim, geri kalanını yöneticiler yapar. Neden yavaş işlediğini onlar işin içinde olduğu için daha iyi biliyorlar. Bu süreç ne kadar uzarsa, takım olarak lige hazırlanmamız süre olarak daha da uzar. İsim olarak söylemem doğru değil. Çünkü kontrata imza atmayan bir oyuncu için bir şey söyleyemem. Her an her şey olabiliyor transfer sürecinde. Küçük pürüzler sıkıntı olabiliyor. Dolayısıyla imza atan her oyuncu bizim oyuncumuzdur." şeklinde konuştu.

HASSAS BİR DURUM...

Korkmaz, Alper Potuk'un gözünde bir problem olduğunu aktararak, "Doktorumuz da o problemi belirledi. Bugün itibarıyla başladı. Hassas bir durum. Yavaş yavaş süreci ilerletecek. Gökhan Akkan'ın durumunu ben bilmiyorum. O durumu yöneticiler biliyor. Sahanın içi beni ilgilendiriyor." ifadelerini kullandı.

OKAN BURUK İLE GÖRÜŞECEĞİM!..

Galatasaray'dan alacakları bir oyuncu olmadığını belirten Korkmaz, "Teknik direktör Okan Buruk hocayla daha görüşmedim. O da ben de çok yoğunum. İnşallah biraz yoğunluğumuz azaldığı zaman hem yüz yüze hem de telefonla görüşeceğiz. Dediğim gibi, transferlerde bütün yetki yönetimdedir." açıklamasını yaptı.

ÇOK MUTLUYUM!...

Şehri ve kulübü çok sevdiğinin altını çizen Korkmaz, "Bu kulüpte çalışmaktan dolayı çok mutluyum. İmkanlar da çok güzel. Bu imkanları da sonuna kadar kullanıp Süper Lig'e çıkmak istiyorum. Tabii ki bir teknik direktör olarak bazı isteklerim olmayınca, kulüp ve şehir adına üzülüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

 

Öte yandan, kulüp başkanı İbrahim Turgut, beraberindeki yöneticilerle bir süre antrenmanı izledikten sonra teknik direktör Korkmaz ve futbolculara başarılar diledi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    saldıray

     1 Temmuz 2022 14:20
         

    hem biz taraftara hemde hoıcaya yazık ediyorsunuz elinizi taşın altına koyun artık transfer yapın 13-14 adamdan bahsediliyor takım kampına katılmayan oyuncunun faydası olmuyor yıllardır aynu muhabbet millet iyileri topladı sizede çöpler kaldı yazık ettiniz takıma yazık a

Yorum Yapın