TRANSFERDE SEÇ BEĞEN AL!..
DEVRE ARASI TRANSFERİNDE HIZLI GİRMEK İSTEYEN Ç.RİZESPOR’DA İLK OLARAK SAVUNMAYA TAKVİYE DÜŞÜNÜYOR.
Bu doğrultuda süper lig temsilcisi MKE Ankaragücü takımı ile dirsek temasına geçen yeşil –mavili takımın yönetim kurulu üyeleri sarı – lacivertli takımda forma giyen ve geçen sezon bu ligde şampiyonluk sevinci yaşayan 33 yaşındaki stoper Sinan Osmanoğlu ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.
G.Saray altyapısından yetişen Sinan Osmanoğlu bu sezon süper ligde MKE Ankaragücü forması altında fazla forma şansı bulamadı. Tecrübeli oyuncu daha önce bu ligde Altınordu ve Gaziantep FK takımlarının da formasını terletmişti.
Öte yandan sezon başında kaleci Gökhan Akkan’ın başkent temsilcisine veren Ç.Rizespor bu takımdan ayrıca sağ bek Oğuz Ceylan’a da talip olduğu bilgisine ulaşıldı.
10 yıl önce Beşiktaş takımından Ç.Rizespor’a gelen Oğuz Ceylan daha sonra Kıbrıs’ta kısa bir süre futbol hayatına devam etmiş, ülkemizde ise Ümraniyespor ve son olarak Gaziantep FK takımlarında uzun süre forma giydikten sonra bu sezon başı MKE Ankaragücü takımına transfer olmuştu.
Yeşil – mavili ekip ara transferde Konyaspor forması giyen Brezilyalı kanat oyuncusu Amilton dışında ülkemizde bir dönem Fenerbahçe takımında top koşturan Cezayirli Milli santrafor Islam Slimani ile de temas halinde olduğu gelen bilgiler arasında yer alırken , bir diğerisim ise Alman yıldız oyuncu Polonya doğumlu ve halen bu ülkede futbol hayatını sürdüren Lukas Podolskı olduğu öğrenildi.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ
Yorum Yapın