"Taraftarlar tepki verecekse bana versin "

Çaykur Rizespor-Denizlispor maçının ardından

- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz:
"Bu kadar iyi oyun, bu kadar çok pozisyon, çok farklı olmalıydı"
- Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak:
"Üç oyuncumuz hastalık nedeniyle gelemedi. Rakip iyi hamleler yaparken biz oyuncu kullanamadık"

 

Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında konuk ettiği Altaş Denizlispor'u 3-1 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, rakipleri karşısında çok iyi oynadıklarını ve çok pozisyon bulduklarını söyledi.
Korkmaz, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, futbolcularını galibiyetten dolayı kutladı.
İlk yarıda çok iyi oynadıklarının altını çizen Korkmaz, "Futbolcular pas alışverişi, boş alan bulmalarda çalıştığımız her şeyi yaptı. Maalesef santrfor bölgesinde eksiğimiz var. Orayı tamamlayacağız. Şampiyon olacaksak böyle bir oyuncu almamız lazım. Elimizdeki oyuncular, ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Bu kadar iyi oyun, bu kadar çok pozisyon, çok farklı olmalıydı. Rakip 2-2'yi de bulabilirdi. Son iki maçta net olarak gördük. Santrfor mevkisini yüzde 100 tamamlamalıyız." diye konuştu.
Taraftarın maçı önde götürdükleri anda tepki vermelerine gerek olmadığına değinen Korkmaz, "Taraftarlar tepki verecekse bana versin. Oyuncuyu oynatan da çıkaran da benim. Oyuncuya sonuna kadar sahip çıksınlar. Fenerbahçe maçında nasıl takımı alkışladılarsa bundan sonraki maçlarda da alkışlasınlar. Tepkilerini bana versinler. Bunda sıkıntı yok. Takıma sahip çıksınlar." ifadelerini kullandı.

- Altaş Denizlispor cephesi

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, oyun planlarının topa sahip olup orta sahada kalabalıklaşarak rakibin dengesini bozmak olduğunu kaydetti.
Rakibin iyi oyunculara sahip olduğuna değinen Bulak, şöyle devam etti:
"Rakibin çabuk oyuncuları, özellikle Olawoyin'in koşuları bize pahalıya mal oldu. Biz buraya çok eksik geldik. Kaptan Gökhan, iğne ile oynadı. Üç oyuncumuz hastalık nedeniyle gelemedi. Rakip iyi hamleler yaparken biz oyuncu kullanamadık. Her şeye rağmen oyuna iyi tutunduk. Yürekli, cesur oynadık ama bu VAR'la sıkıntı yaşıyoruz. Geçen hafta Alper Ulusoy ile penaltı verilmedi. Bugün orta sahada yapılan faul dönüyor penaltı oluyor. Anlatmakta zorlanıyoruz. Hakemlikten aldığımız arkadaşları VAR'a koyuyoruz. Bunları sorgulamak lazım."
Rize camiasının büyük bir camia olduğunun altını çizen Bulak, "Çaykur Rizepsor'u tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. İnşallah Süper Lig'e çıkan ekiplerden biri Rizespor olur. İyi bir yönetim, kadro ve taraftara sahip. Bunu hak ediyorlar." ifadelerini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    saldıray

     24 Ocak 2023 17:09
         

    kötü yazmayalım diyorum takımın ahengini bozmayalım diyorum ama ısrar ile hoca çok şansını zorluyorsun senin oyuncuların dün yaprtıkları doğru değil 3,5 kendini bilmezin bizimde tasvip etmediğimiz tepkilerinden dolayı senin götü kalkmış oyuncuların taraftara tepki koyamaz beğenen kalır beğenmeyen hemen gidebilir hadi ben oynamıyorum gidiyorum desinler hadi bu ballı kontratlarını garanti paralarını bırakıp gitsin agalar onun için bu işi fazla kurcalama bu taraftar bana göre tepki koymakta çok haklı tabi küfür etmemek şartı ile bu takımda kaptan alper olmalı sonra emirhan sonra bolasie bir kere bu hata ikincisi 5 tane sağ ayaklı kanat var basında amilton ismi geçiyor hem 33 yaşında hem sağ ayaklı hem kanat bu fazla ve yanlış transfer olur ama sen elindekileri gönderirse kanat olarak alına bilir bildiğim kadarı ile 5 yabancı oynatıyorsun ilk 11 de eğer amilton gelişrse hocanın ilk düdşüncesi hiçbir zaman haz etmediği bolasie yi kesmek olacak kendi egoların için bu takımı yakma bu takıma adam gibi 2 forvet birde ıorta sahaya ofansif yerli oyuncu lazım antalyadan soner dedik ama duyan yok samsun alınca eyvah edersiniz takımda sol bek eksikliği var ama emirhan oraya geçebilir stoperde bahadır ile sinan ola bilir bu sefer hata yapmayın gerçekten kaliteli bir santrofor lazım bu asla kenny değildir kenny ile beraber oynayacak gerekirse onun yerinde oynayacak bir adam lazım

Yorum Yapın