Transferde Son Durum Ne ?..

 

Önceki Yıllarda G.Saray, Trabzonspor, Karagümrük ve Başakşehir’in alamadığı santrafor Rize yolunda..



Yeşil-Mavililer, Sırbistan 1.Lig ekiplerinden Kızılyıldız forması giyen 31 yaşındaki golcü oyuncu Kalifa Coulibaly’den haber bekliyor.

Futbolcu Takımı İle Birlikte Antalya’da Kampta..

Takımı Kızılyıldız’ın Antalya kampında çalışmalarını sürdüren Malili forvetin bir iki gün içinde nihayi kararı vermesi bekleniliyor.

Fransa Ligi Olmazsa Rize Olacak!..

 

Kendisine Fransa liginden tekliflerin olduğunu ve bu yüzden düşünmek için süre istediğini Rizesporlu yöneticilere ileten tecrübeli santraforun kulübü Kızılyıldız takımı Rizespor ile bu oyuncunun transferi konusunda her konuda el sıkıştığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Ç.Rizespor, 31 yaşındaki golcü oyuncu ile 1,5 yıllık sözleşme imzalamak için her şartı zorladığı, bu oyuncunun transferi için  yeşil –mavili kulübün üst düzey yöneticileri Antalya’da bulunduğu öğrenildi.

Yeniden Hakan Özmert Sesleri

Öte yandan yeşil – mavili takım sezon öncesi transfer listesinde yer alan Antalyaspor takım kaptanı Hakan Özmert’le de yakın temasa geçti. Sezon öncesi teknik direktör Nuri Şahin’in bırakmak istemediği oyuncu, devre arası transferinde yeniden yeşil –mavili takımın transfer gündemine geldi. Orta saha oyuncusu ile görüşen Rizespor, bu oyuncunun son kararını beklemeye koyuldu.

Soner Neden Samsun'a Gitti ?

Samsunspor ile anlaşmaya varan ve Ç.Rizespor’un ilgilendiği orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu, Yeşil – mavili takımdan çok daha fazla para öneren Samsunspor’u seçti. Öte yandan bu oyuncuya Antalyalı eski Başkanının takımı olan Bodrumspor’da talip olmuş ve alamamıştı.

Amilton’un  İsmi  Bile Geçmedi!..

Konyaspor’da forma giyen kanat oyuncusu Amilton’un ismi sıkça Rizespor ile anılıyordu. Bülent Korkmaz’ın eski oyuncusu Amilton ile Rizespor yönetiminin her hangi bir transfer girişimi olmadığı öğrenildi.

Keny Rize’yi Beğenmedi!

Transferde uzun bir süre Rizespor’un gündeminde olan Başakşehirli Philippe Keny,  Rize şehrini ve ligi beğenmediği için  bu transfer defteri açılmamak üzere kapandı.



AJANS53.COM ÖZEL


YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ




Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Tolga

     27 Ocak 2023 13:01
         

    Forvet transferi yilan hikayesine döndü, beceriksiz baskan ve yönetim daha önceki transfer dönemlerinde oldugu gibi son dakika yine bir cürük lse yaramaz forvet pesinde anlasila. Ben baskanin ve yönetimin ne yaptigina bir anlam veremiyorum lig basladigindan beri forvet siz oynadik gol yollarinda cok sikinti yasadik acilen sagalam iki forvet alinmasi gerekirken baskan ve yönetim halan neyi bekliyor, Allah askina bir bana anlatsin bunlarin yaptigini…..Diyelim haftaya forvet alindi bu adam gelip takima ne zaman adapte olacak? Bunun örneklerini gecmiste cok yasadi son örnek van Hurt adam geldi ilk yari bitti penaltilar haric bir gol atamadi vassat bir futbol sergiledi. Bu demek oluyor ki ya cok kaliteli bir golcü alacaksiniz ya da van Hurk gibi birini taraftara forvet diye yutturmaya kalkacaksiniz….yemezler.

  2. 0 0
    {usertitle}

    saldıray

     27 Ocak 2023 15:11
         

    bir santrafopr alamadık kennyy olmaması daha iyi ama yerine bakılan coulbaly iyi olurmu ala bilirsen pesiç i al kızıl yıldızdan orta saha elemanı hakan özemrt iyi adamda yaşı sıkıntı olur soner iyidi kaptırdık ama o bölge için musa çağıran veya aytaç ola bilir tabi hoca isterse ama soneri almamız lazımdı hata yapıldı alperi yedekleyecek mutlaka adam lazım takımı oynatacak bir adam lazım bir sol bek lazım 3 tane adam kaldı bakalım ne olacak

  3. 0 0
    {usertitle}

    saldıray

     28 Ocak 2023 12:18
         

    transfer yalnızca para ile olmaz iş bitirici yöneticin olacak vizyon sahibi ikan kabiliyeti yüksek inanırlığı olacak belliki santraforda buna çok takılıyoruz daha bu zamana kadar bir santrafor transferini beceremediysek altındaki sebep yalnızca para değildir başka sebepler öne çıkıyordur burada gerçekten kültürlü yabancı dili olan dünya ile entegre olabilen yöneticilere ihtiyaç vardır yoksa menejerler üzerinden işi bitirmeye kalkarsan sonunda elinde kalıyor bak kenny i bile rizeye gelmeye ikna edemedi yöneticiler adam bandırmada oynadı ama rizeyi beğenmedi belkide bandırmalılar baskı yaptı gitme diye rakip olmad iye bu işler hatır gönül işi ile olmaz akıl ile olur oyuncunun zayıf noktalarını yakalamak gerek size bir örnek vereyim zamanında wagner love için rizespor ve alanyaspor kapıştı daha az paraya alanyaspora gitti sebep neydi biliyormusunuz eşi alanyaspor eşinin doğum gününde bir demet buket ile love alanyaya gelmeye ikna etti bizde üstüne daha fazla para verdik ama olmadı demekki herşey para değil vizyon şimdi 2 tane santrafor bir tane orta saha ve bir solbek lazım ikinci yarının 32 üncü maçına çıkacaz ama hala ortada hiç bir şey yok neden bir adama bağlı olduğundan herşey bari içerdekileri ikan edipte bir yerlere gönderin rizedeki yöneticiler oda yok sade konuşun bakalım sonu ne olur

Yorum Yapın