TRANSFERDE SON DURUM NE?

TRANSFERDE SON DURUM NE?



 

Ç.RİZESPOR’DA TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR..



Yeşil – Mavili takım devre arası transferinde kadrosunda yer alan eksik mevkilere oyuncu takviyesine devam ediyor.



Son olarak önceki gün ilk kez TRANSFERDE 2,5 YENİ GELİŞME VAR!..” özel haber başlığı altında duyurduğumuz Ogün Özçiçek transferi sonrası gözler haberde yer alan diğer isimlere çevrilmişti.


JOHN MARY RİZE’DE


Aynı haberde santrafor mevkiinde ismi geçen ve İstanbul’da sağlık kontrolünde olduğunu belirtiğimiz Kamerunlu John Mary, bugün Rize’de olacağı öğrenildi. 29 yaşındaki oyuncu ile 1,5 yıllık sözleşme yapılacak.


SOLBEKE PEHLİVAN!


Aynı haberde duyurduğumuz Halil İbrahim Pehlivan ismi bugün yarın netleşeceği bilgisine ulaşıldı.


Gaziantep FK takımının Bölgede yaşanan büyük depremden sonra ligden çekilmesi ardından tecrübeli oyuncu Halil İbrahim Pehlivan ile prensipte anlaşmaya varıldığı, bu oyuncunun yarın Rize’de olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.


HAGİ OSMAN GÜNDEMDE

 

Öte yandan forvet konusunda son bir hamlede bulunmak isteyen yönetimin daha önce transfer teklifinde bulunduğu ancak kulübünün 3 Milyon Avro bonservis bedeli istediği Y.Malatyasporlu Hagi Osman’la yeniden temasa geçtiği öğrenildi.


Sarı – Siyahlı kulübün Ganalı 20 yaşındaki kanat forveti ile temasa geçen Ç.Rizespor, bu oyuncuyu sezon sona kadar kiralık olarak yeşil - mavili formayı giydirmek için yoğun uğraş veriyor.


AJANS53.COM ÖZEL


YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ



Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın