2 GOL ATTI, FİYATI ZAMLANDI!

Transferde sayılı günler kala Ç.Rizespor’da ses var, görüntü yok!

 

 

İçerisi ve Dışarısı Uçmuş!

Teknik direktör Hikmet Karaman’ın ilk tercihi olan santrafor transferinde Belçika kulübü yan çizdi.

Geçen hafta sessizce Antalya kampından ayrılarak günü birlik Belçika’ya giden Karaman, son kez izlediği Fransız futbolcu için “evet” dedi.

KV Oostende – Kortrijk maçını yerinde takip eden Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, deplasman takımının 1-7 üstünlüğü ile biten maçta iki gol birden atan Fransız forvet Teddy Chevalier’i beğenerek “okey” demişti.

2 Gol Attı, Fiyatı Zamlandı!

Sürati, çabukluğu ve akıllı gol vuruşları olan Teddy Chevalier için yönetim 600 Bin Avro karşılığında el sıkışmıştı. Geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş’ın da transfer listesinde yer alan Fransız oyuncu için kulübü Kortrijk, 2 gol atması ardından fiyatı 1 Milyon Avro yarım sezonluğa çıkartarak fiyat artışına gitti. Bu durum karşısında Ç.Rizespor yönetimi bu oyuncunun transferinden şimdilik vazgeçme kararı aldığı öğrenildi. Yeşil-mavili takım Gençlerbirliği maçı öncesi listede yer alan diğer isimlerle görüşme kararı aldığı öğrenildi.

Yeni alınacak olan yabancı futbolcu sonrası kadroda yer alan Liban Abdi’nin bir başka takıma kiralık olarak gönderileceği veya lisansının dondurulacağı belirtildi.

Serdar ve Trabzonspor Dünyaları İstedi!

Öte yandan Ç.Rizespor kadrosuna katmak istediği Serdar Gürler için kulübü Trabzonspor yüksekten uçtu.

Bordo – Mavili takım yarım sezon kiralık bedel olarak Serdar’a 400 bin Avro, kulüp ise 350 bin Avro toplamda KDV dahil 2 Milyon ücret talep etmiş oldu. Bu fiyatı yüksek bulan Ç.Rizespor kulübü bu transferinde dondurma kararı aldığı, diğer yandan Trabzonspor’dan transfer edilmesi beklenilen stoper Aykut ve sol bek İshak için de defterin kesin olarak kapandığı öğrenildi.

Stoper Transferi Yapılmayacak!

Teknik direktör Hikmet Karaman’ın mutlaka stoper istiyorum sözleri rafta kaldı. Afrika kupasında yer alan Vıera ve sakatlıkları devam eden Giray ve Oboabona’nın yokluğunda stoper isteyen Karaman, üç oyuncunun da yakın zamanda takıma döneceği müjdesi sonrası stoper transferinden kesin olarak vazgeçtiği öğrenildi.

Kulüp Profesyonel, Futbolcular Amatör!

G.Saray maçı sonrası teknik direktör Hikmet Karaman’ın yenilen ilk golde “Orhan kaymasa” sözlerinin faturası kramponlara kesildiği öğrenildi.

Arena stadının ıslak çimleri üzerine düz krampon ile maça başlayan Rizespor’lu futbolcular ilk 45 dakikada bir çok pozisyonda zeminin azizliğine uğrayarak kaymıştılar. Yeşil-mavili futbolcular ikinci devre kramponları değiştirerek çivili krampon ile sahaya çıktılar. Maç öncesi ısınmada sahanın ıslak olmasına karşın futbolcuların bu durum karşısında krampon tercihlerinde umursamazlık etmesi, bunun yanında yardımcı teknik adamların futbolcuları uyarmaması ilk 45 dakikada yenilen iki golün faturası olarak hesaba geçti.

HABER: SELİM DENİZALP


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın