İBRAHİM’İ RAMAZAN VURDU!..

 
İBRAHİM’İ RAMAZAN VURDU!..
 
Ç.RİZESPOR DEVRE ARASI FLAŞ TRANSFERİ OLAN İBRAHİM OLOWOYİN’İ RAMAZAN VURDU!
 
KEÇİÖRENGÜCÜ takımından bu sezon devre arası transferinde bonservisine 22 milyon lira ödenerek alınan Nijeryalı 25 yaşındaki Müslüman futbolcu ramazan ayı boyunca maç günleri dahil orucunu hiç aksatmadı. 
 
İSTANBUL’U DEĞİL RİZE’Yİ SEVEREK TERCİH ETTİ
Ligin ilk yarısını Keçiörengücü forması ile tamamlayan attığı ve attırdığı gollerle Başkent temsilcisine büyük katkı veren ve dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu devre arası transferinde çoğu futbolcuda olduğu gibi İstanbul takımı Eyüpspor’u tercih etmeyerek bu kez Anadolu takımı Ç.Rizespor’u tercih etmiş ve 3,5 yıllık resmi sözleşmenin altına imza atmıştı.
 
İbrahim Olawoyin Keçiörengücü forması altında ligde 4 gol atarken, devre arası katıldığı yeni takımı ile adeta Ramazan’dan önce, Ramazan boyunca maç takvimini ikiye ayırarak performans ortaya koydu.
 
ORUC VURDU, PERFORMANS DİP YAPTI!
 
Yeşil – mavili forma altında ilk golünü Malatyaspor’a karşı atan İbrahim, daha sonra Bodrumspor deplasman maçında son dakikada attığı kafa golü ile galibiyeti getiren isim olmuştu. Nijeryalı Müslüman futbolcu İbrahim, ramazan ayı öncesi son golünü ise Altay’a kaydederek, mübarek ramazan ayına girmişti. 
Takım içinde maç günleri dahil orucunu aksatmayan tek oyuncu olan İbrahim Olawoyin, Ramazan ayı içinde tuttuğu orucun etkisi ile de bir hayli form düşüklüğü yaşadığı gözlendi.
 
İLK KEZ YEDEK KULÜBESİ İLE TANIŞTI!
 
Son Boluspor maçında geldiği günden beri ilk kez yedek kulübesi ile tanışan yetenekli oyuncu İbrahim Olawoyin, sonradan girdiği maçta da oyunda fazla bir katkı veremediği gözlenmişti.
 
SON BEŞ MAÇTA İBRAHİM RÜZGARI ESER!
 
Bayram sonrası Gençlerbirliği maçı ile yeninden eski gücüne dönecek olan İbrahim Olawoyin , ligde şampiyonluk yolunda Ç.Rizespor’un kalan beş maçında en büyük katkıyı saha içinde verecek olan kramponların başında yer alıyor.
 
Sabah – Akşam Hemşerisi ile Birlikte!
 
Öte yandan Nijeryalı İbrahim Olawoyin’in en yakın takım arkadaşı ve ailece görüştüğü isim ise hemşerisi Nijeryalı Azubuıke olduğu öğrenildi.
Bu ikili Rizespor’un başarısı için sahada ter dökerken, idman dışında ise birbirlerinden ayrılmayan ikili oldukları öğrenildi.

AJANS53.COM ÖZEL


YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR.



Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın