2024’E ÜÇ PUAN İLE GİRELİM!
“Haydi Atmaca Bir Daha “
Ç.Rizespor, yarın İstanbul’da oynayacağı maçta Kasımpaşa takımını mağlup ederek 2024’te üç puan ile girmek istiyor.
Yeşil- Mavili takım hafta içi mesaisinde kendi sahasında bir başka İstanbul temsilcisi Pendikspor’u farklı mağlup ederek Kasımpaşa deplasman maçına moralli gitti.
İkide iki yaparak 2023’e nokta koymak isteyecek olan temsilcimizde Kasımpaşa maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmuyor.
Yarın akşam saat 17:00’de Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda oynanacak olan maçı Eskişehir bölgesi hakemlerinden Turgut Doman yönetecek.
KALECİ GÖKHAN İYİLEŞTİ, ATTİLA’NIN DURUMU BELLİ DEĞİL!..
TAKIM NE ZAMAN TOPLANACAK?..
Bugün bu maçın hazırlıklarını Rize’de yaptığı antrenmanla tamamlayarak Rize – Artvin Havalimanından İstanbul’a giden Yeşil – Mavili ekip, bu maçı oynadıktan sonra izne çıkacak. Atmaca, Yeni yılda oynayacağı Hatayspor maçı hazırlıklarına 30 Aralık’ta Rize’de yeniden başlayacak. Yeşil -mavili takımda Pendikspor maçı öncesi ani rahatsızlık geçiren kaleci Gökhan Akkan’ın bu maç öncesi sağlık durumunun iyi olduğu, bir başka sakat oyuncu Attila’nın ise maç günü son kez durumuna bakılacağı öğrenildi.
SINIRA 5 KİŞİ DAYANDI!
Pendikspor maçında fire vermeyen temsilcimiz , Kasımpaşa maçı öncesi sarı kart sınırına bir kişi daha eklendi.
Yeşil – mavili takımda Shelvey, Zagiri, Attila, Varasenovic sonrası Pendik maçında sarı kart gören Benhur Keser’de sınıra geldi. Atmaca’da Kasımpaşa maçında bu oyunculardan biri sarı kart görmesi halinde Hatayspor maçında forma giyemeyecek isimler olacak.
İSTANBUL’DA SİFTAH YOK!.. SON 7 MAÇI KAYBETTİK! 24 GOL YEDİK SADECE 3 GOL ATTIK!..
Yeşil – mavili ekip bu sezon iç sahada oynadığı İstanbul takımlarına karşı sadece tartışmalı maç sonunda G.Saray’a mağlup oldu. Atmaca, Karagümrük, İstanbulspor, Başakşehir ve son olarak Pendikspor’u kendi sahasında mağlup etmişti.
Ç.Rizespor iç saha mutluluğunun tam tersi ise İstanbul dış saha maçlarında son yıllarda bir türlü yüzü gülmüyor. İstanbul takımlarına konuk olduğu son yedi Süper Lig maçının tamamını kaybeden Çaykur Rizespor, bu karşılaşmalarda yediği 24 gole karşılık sadece üç gol sevinci yaşayabildi.
BOSNALI OYUNCULAR ÇARPIŞACAK!
Kasımpaşa – Ç.Rizespor maçına Bosna Hersekli iki oyuncu damga vurabilir.
Kasımpaşa takımının orta saha oyuncusu Bosna Hersekli Haris Hajradinovic, süper ligde Ç.Rizespor’a karşı önceki maçlarda üç asistti bulunuyor. Bu sezon Ç.Rizespor takımına transfer olan Del Varesanovic ise son oynanan Pendikspor maçında iki gol bir asist yapmıştı.
Adolfo Gaich Bir İlki Gerçekleştirebilir!
Öte yandan Bucaspor kupa maçıyla birlikte patlama yapan Yeşil – mavili takımın santraforu Arjantinli Gaich yarın akşam oynanacak olan Kasımpaşa maçında kariyerinde bir ilki gerçekleştirebilir.
Bundan önceki futbol kariyerinde üst üste oynadığı üç maçta gol atamayan Gaich, bu akşam ki maçta gol atarsa MKE Ankaragücü ve Pendikspor maçı sonrası üst üste üç maçta kendi kariyeri adına ilk kez gol atmış olacak.
RİZE VALİSİ BAYDAŞ; RİZELİ TAKIMINA SAHİP ÇIKSIN
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Çaykur Rizespor'un uzun bir aradan sonra en iyi sezonunu geçirdiğini belirterek, kulüp başkanı, teknik direktör ve ekibi tebrik etti.
Vali Baydaş, özellikle takımın birbiriyle uyumlu bir şekilde oynadığını vurgulayarak, "Hakikaten çok iyi oynayan bir takım var. Ben evvela kulüp başkanımızı, teknik direktörümüz İlhan Palut'u ve bütün ekibi tebrik ediyorum" dedi.
Geçtiğimiz gün oynanan maça da değinen Vali Baydaş, 1-0 geriye düşülmüş olmasına rağmen takımın maçı 5-1'e çevirdiğini söyledi. Tribünleri dolu görmek istediğini ifade eden Baydaş, hemşerilerini maçlara davet etti. Ayrıca, gençlerle birlikte maç izlediklerini ve öğrencilere teşvik amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.
Rize Valisi, şehirdeki coşkunun takımın performansını olumlu yönde etkilediğini ifade ederek, "Şehrimizde en gencinden yaşlısına kadar takımına sahip çıkması gerekir. O coşku olduğunda takımımız daha iyi oynuyor" diye konuştu. Çaykur Rizespor'un başarılı sezonunda taraftarların önemli bir rol oynadığını vurgulayan Vali Baydaş, yeşil-mavi formalarla tribünleri doldurmaya davet etti.
Yorum Yapın