İLHAN PALUT ; BİLE BİLE PENALTIYI VERMEDİ!

İLHAN PALUT ; BİLE BİLE PENALTIYI VERMEDİ!

Ç.RİZESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İLHAN PALUT, GEÇEN HAFTA İSTANBUL’DA OYNANAN KARAGÜMRÜK MAÇINDA VAR HAKEMİ ALPER ULUSOY PENALTI POZİSYONUNU “BİLE BİLE “ VERMEDİ YORUMUNDA BULUNDU.

 

A SPOR’a konuşan yeşil – mavili takımın teknik direktörü Palut; “ Hakemlerden telafi değil, hatasız bir yönetim istiyoruz. Rakiplerin de canı yanmasın, hakem hatası ile kazansak ben istemem. VAR dan gelen hataları asla asla kabul etmem. Karagümrük maçında yaşanan pozisyonda VAR hakemi bile bile penaltıyı vermedi. Biz kötü bir gündeydik, belki 4 – 1 yenilirdik, vermek istemedi, bile bile vermedi. Bunun aksine inanamam” ifadesini kullandı.

Sözleşme Sorun Değil, Rizespor’da Kalacak Gibi Çalışıyorum!..
Transferde İki Oyuncu İle İlgileniyoruz..

Konyaspor maçı çok önemli diyen Palut;” Son derece önemli, Konyaspor için de önemli. Biz en iyi şekilde hazırlanacağız. İyi mücadele edeceğiz, iyi bir sonuç almak istiyoruz, bizi Beşiktaş – Trabzonspor maçı ilgilendirmiyor. Taraftarımız stadı doldursun. Ligde geride kalan maçlar için maç maç ilerleyeceğiz, bakalım ne olur? İlhan Palut ve ekibim şuan da hiç gitmeyecek gibi çalışıyor, sözleşmem bir yıl ama hiç gitmeyecek gibi çalışıyoruz, Rizespor’un gelecek sezon planları altında çalışıyoruz. Ama ne olur? Çok şey gördüm... Transferde en az üç oyuncu almak istiyoruz. Beğenen oyuncuları buraya gelmek istemiyor, bazı oyunculara biz ikna olamıyoruz, şuanda iki oyuncu ile ilgileniyoruz, transfere evet ihtiyacımız var, sabırlı olmak , hata yapmaktan iyidir” cümlesini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın