BURAK YILMAZ Ç.RİZESPOR’DAN ÖZÜR DİLEDİ Mİ ?...

BURAK YILMAZ Ç.RİZESPOR’DAN ÖZÜR DİLEDİ Mİ ?...

 
Ç.Rizespor – Kayserispor maçında oyunun son bölümünde tansiyon bir hayli yükselmiş, sarı – kırmızılı takımın genç teknik direktörü Burak Yılmaz ile bazı yeşil – mavili taraftarlar arasında sözlü tartışmalar olmuştu.
OLAYIN ASLI NEYDİ?
Her zamanki gibi ajans53.com farkıyla yaşanan olayın aslı aslında fındık kabuğu doldurmayacak sözlerle başladı.
Maçın son bölümünde Kayserispor kalecisi Bilal Beyazıt’ın kalesini terk ederek iki takım futbolcuları arasında yaşanan ufak tartışmaya depar atması ile başladı. Bu esnada Kayserispor yedek kulübesi arkasında bulunan Rizespor yönetiminden bir kişi “ Burak hoca kalecine söyle yerine dönsün” sözleri sonrası genç teknik adam tribünlere dönerek karşılık verdi ve olay burada alevlendi…
Bu gelişme sonrası maçın hakemi Burak Pakkan, Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz’a kırmızı kart göstermiş, sarı – kırmızılı takımın Başkanı Ali Çamlı ise sahaya inerek hocası Burak Yılmaz’ı sakinleştirmişti.
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Ç.Rizespor Başkanı İbrahim Turgut’a arayarak yaşanan bu olaydan dolayı üzgün olduğunu Başkan Turgut’a ileterek telefonu teknik direktör Burak Yılmaz’a verdi. Burak hoca’da Başkan Turgut ve yönetiminden aynı zamanda Ç.Rizespor camiası ve taraftarından özür dilediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.
KAYSERİSPOR BAŞKANI Ç.RİZESPOR’U VE MAÇIN HAKEMİNİ TEBRİK ETTİ!..

 
Öte yandan Kayserispor Başkanı Çamlı yaptığı basın açıklamasında;
 “Her şeyden önce 2 dost ve kardeş şehrin, dost kulüpleriyiz. Biz her manada kardeş şehirleriz. Onun için tribünlerde olan olayları abartmamak gerekiyor. Bunlar futbolun doğasında var. Maçtan sonra herkes kucaklaştı, öpüştük, sarıldık sorun yok. Rizespor’u tebrik ediyorum. Biz iyi bir kadro, iyi bir ekibiz. Artık bundan sonraki maçlara bakacağız. Bu maçı kaybettik, yapacak bir şey yok. Canımız sağ olsun. Biz sporcularımızdan da teknik ekibimizden de son derece memnunuz.  Bugün 3-0 kaybettik ama burada çok güzel bir hakem triosu iyi bir maç vardı. Her iki takım da kazanabilirdi. Futbolun içinde bunlar var. Ben önce kendi takımımı tebrik ediyorum, Rizespor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bizim için bu maç bitti. İçerde oynayacağımız Hatayspor maçına yoğunlaşıp, takımımızın ivmesini tekrardan yukarı doğru artması için ne adımlar atılması gerekiyorsa teknik heyet, yönetim, futbolcular hep birlikte bu adımları atacağız.'


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın