HEDEF KOMŞUNUN PLAKASI 61 !..

 

ATMACA EDİRNE’DEN ÖTE YOLUNDA 11 PUAN KAZANDI!..

Ç.RİZESPOR EVİNDE ANTALYASPOR’U ÜÇ GOL İLE GEÇEREK AVRUPA’YA GÖZ KIRPTI..


Yeşil – mavili takım süper ligin 32. Haftasında Trabzonspor, Beşiktaş ve Kasımpaşa’nın puan kaybettiği haftada evinde Antalyaspor’u net bir skor ile 3 – 0 la geçerek haftanın kazançlı takımı oldu.

TOPLAMDA 11 PUANLIK BİR KAZANÇ OLDU!

Ç.Rizespor, ligin son haftasında Antalyaspor’a şans tanımazken son üç haftada 3’de 3 yaparak yoluna dolu dizgin devam etti.

Yeşil – mavili takım Trabzonspor, Kasımpaşa ve Beşiktaş takımlarının bu haftada 8 puan birden kaybetmesi ardından kendisinin aldığı 3 puan ile toplamda Avrupa yolunda 11 puanlık bir kazanç yaptı ve ligde 4. Sırada yer alan Beşiktaş ile puanları eşitlemeyi bilerek averajla 5. Lik koltuğuna oturdu.

İLHAN PALUT REKOR KIRDI!

 

Ç.Rizespor’da teknik direktör İlhan Palut rüzgarı esmeye devam ediyor.

Bu sezon süper ligde sadece dört ( G.Saray, Fenerbahçe, Hatayspor ve Ç.Rizespor ) teknik direktör değişikliğine gitmemişti.
Yeşil – mavili takım uzun yıllar sonra ilk kez teknik direktör değişikliğine gitmeyerek bunun meyvesini almaya devam ediyor. 
Ç.Rizespor futbol kulübü tarihinde ilk kez bir teknik adam ile süper ligde tarihi bir rekor kırarak ligin bitimine 6 hafta kala 48 puan toplandı.

Atmaca’da önceki yıllarda üç hoca değişikliği sonrası ( Tomas, Sumudica, Bülent Uygun ) döneminde lig sonunda 48 puan toplayarak kulüp rekoru kırılmıştı.

Süper ligin bitimine 6 hafta kala İlhan Palut önderliğinde şimdiden 48 puan toplayan yeşil – mavili takımda bu rekor İlhan Palut’a ait.
HEDEF KOMŞUNUN PLAKASI 61 !..
Yeşil – mavili takımın teknik heyeti maç maç hesaplama yapsa da ligin bitimine 6 hafta kala hedeflenen puan ise komşu Trabzon’un plakası olan 61 olduğu iddia edildi. 

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KOPYALAMA YAPMAK KUL HAKKI VE YASAKTIR!..


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın