RİZESPOR'DAN TARAFTARINA TEŞEKKÜR

 

 

Çaykur Rizespor’umuz Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında evinde Eskişehirspor’u 3-0 mağlup ederek alt sıralardan kurtulma adına önemli bir adım attı.

Sezonun ikinci yarısına seri maçlar trafiğinde başlayan takımımız iyi futbol sergilemesine rağmen yaşanan şanssızlıklar ve olumsuzluklar sonucu beklenmedik kayıplar yaşadı.

Zorlu Bursaspor deplasmanından alınan bir puan sonrası, evimizde son haftaların başarılı takımı ve iyi bir çıkış yakalayan Eskişehirspor’u konuk ettik.

Maça iyi başladık. Arzulu ve istekli futbolumuz bize ilk dakikalarda golü getirdi. Sahadaki coşkumuzu kaybetmeden ikinci golü aramaya başladık. Çok geçmeden ikinci golü attık. Ardından rakibinde kırmızı kart görmesiyle sahada bir kişi fazla olmanın avantajını iyi kullandık. Oyun maç boyunca kontrolümüzde geçti. Çok net bulduğumuz birçok gol pozisyonundan yaralanmadık. Bizlere keyif veren ve iyi bir futbol izleten oyuncularımızı kutluyoruz. Ayrıca maç boyunca on ikinci güç olarak gördüğümüz taraftarımıza 90 dakika boyunca verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz.

Sonuç olarak evimizde uzun süren kazanamama şansızlığına son vermiş olduk. Bunun bir başlangıç olduğunu ve sezon başından bu yana beklediğimiz seri galibiyetlerin bu haftadan itibaren başlayacağını düşünüyoruz.

Şimdi bu maçı geride bıraktık. Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağımız Balıkesirspor maçını düşünmeye başladık. Bu karşılaşmadan alacağımız bir galibiyetle üst sıralara yükselmenin hesabını yapıyoruz. Bunu bizlere yaşatacak olan oyuncu topluluğuna sahip olduğumuzu düşünüyoruz.

 

 

Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Aykut FERAH

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın