ATMACA'DA YİĞİDO MESAİSİ DEVAM EDİYOR

Çaykur Rizespor, Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

 

 



Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında Medicana Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, Karaman'ın futbolcularla saha içindeki toplantısıyla başladı. Yeşil-mavili oyuncular, ayak tenisinin ardından ısınma hareketleri gerçekleştirdi.

Balıkesirspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncuların yanı sıra Ümit Korkmaz ile altyapı kalecilerinin katıldığı ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, taktik ve kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Karaman, çalışmayı sık sık durdurarak futbolculara yapmalarını istediği hareketleri göstererek uyarılarda bulundu.

Çaykur Rizespor'da fazla forma şansı bulamayan oyuncular, U-19 takımıyla hazırlık maçı yaparak Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

- Maç biletleri satışa çıktı

Öte yandan, Çaykur Rizespor Kulübünün açıklamasında, 15 Mart Cumartesi saat 16.00'da Yeni Şehir Stadı'nda oynanacak Medicana Sivasspor maçının bilet satışına başlandığı bildirildi.

Açıklamada, Sivasspor maç bileti fiyatlarının VIP özel 150, VIP A-B 60, maraton ve kapalı deniz tribünü 20, kale arkası ve misafir tribünü 2, aile tribün bilet fiyatlarının ise 5 lira olduğu ifade edildi.

Yeni Şehir Stadında sezon sonuna kadar Medicana Sivasspor maçıyla 6 karşılaşma yapılacağı belirtilen açıklamada, 6 maçlık kombine satışının başladığı, kombine bilet fiyatlarının kale arkası için 30, maraton için 200 ve VIP tribün için 450 lira olduğu kaydedildi.

 

"Atmacalar", galibiyette istikrar yakalayamadı

- En son geçen sezonun 29. ve 30'uncu haftasında olmak üzere peş peşe iki maç galip gelen yeşil-mavililer, 27 haftadır seri galibiyete hasret kaldı
- Kulüp Basın Sözcüsü Ferah:
- "Üst sıralara tırmanmak için galibiyet serisine ihtiyacımız var. Önümüzdeki haftalarda bunu başaracağımıza inanıyorum"

 Spor Toto Süper Lig'de Balıkesirspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Çaykur Rizespor, 27 haftadır üst üste 2 maç kazanmayı başaramadı.

Karadeniz temsilcisi, bu sezon ligde oynadığı 23 maçta 5 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 22 puan toplayarak 15. sırada yer aldı. Ligin 22. haftasında Eskişehirspor'u sahasında 3-0 mağlup eden yeşil-mavililer, Balıkesirspor beraberliğiyle art arda 2 maç kazanma şansını bu hafta da değerlendiremedi.

Çaykur Rizespor, 23 haftada aldığı 5 galibiyete rağmen üst üste 2 maç kazanma sevinci yaşayamadı. Bu sezon ligde Karadeniz temsilcisiyle üst üste galibiyet sevinci yaşayamayan diğer takımlar ise Kasımpaşa ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor oldu.

Ligin 7. haftasında deplasmanda Sivasspor'u 1-0 yenen "Atmacalar", galibiyet serisine 8. haftada Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında çok yaklaşmıştı. Maçı 1-0 önde götüren yeşil-mavililer, 90+3. dakikada kalesinde gördükleri golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmış ve art arda 2 maçtan 6 puan çıkarma şansını kaybetmişti.

Yeşil-mavili ekip, ligde üst üste son galibiyetini geçen sezonun 29. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 2-0 ve 30. haftasında Torku Konyaspor'u 3-1 yenerek elde etmişti.

-Ferah: "Galibiyet serisine ihtiyacımız var"

Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı açıklamada, ligde hedeflerinin gerisinde olduklarını ancak son haftalarda oyun ve skor olarak gözle görülür bir yükselişe geçtiklerini söyledi.

Alt sıralarda çekişmenin çok zorlu geçtiğini ifade eden Ferah, "Uzun bir aranın ardından sakat ve cezalı oyuncumuz olmadan tam kadro mücadele şansı yakaladık. Son üç haftada 2 beraberlik, bir galibiyet elde ettik. Son iki deplasmanda galibiyeti avucumuzdan kaçırdık. Üst sıralara tırmanmak için galibiyet serisine ihtiyacımız var. Önümüzdeki haftalarda bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Takım olarak iyi olduklarını vurgulayan Ferah, "İyi bir kadroya sahibiz. Son haftalarda zaman zaman hatalar yapsak da oyun olarak istediklerimizi sahaya yansıtıyoruz. Zorlu yarışta önümüzdeki haftalarda bir adım öne çıkacağımızı düşünüyorum. Üst üste alacağımız puanlar bizi puan cetvelinde olduğu gibi moral olarak da yukarı taşıyacaktır" ifadelerini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın