RİZESPOR SON ÇEYREKTE ÇÖKTÜ!

RİZESPOR SON ÇEYREKTE ÇÖKTÜ!

 

 

Ligde bu sezon oynadığı 27 maçta kalesinde 44 gol gören Ç.Rizespor’da özellikle maçın son çeyreğinde yenilen goller 12 puanın havaya uçmasına neden oldu.

 

Başakşehir Maçında da Son Çeyrekte Kaybettiler

 

Maçın son 15 dakikası içinde kalesinde gördüğü gollerle maç sonunda çöküş yaşayan yeşil-mavili takım en son bu hafta oynadığı İstanbul Başahşehir deplasman maçında aynı olayı yaşayarak bir maçtan daha puan kaybetmenin üzüntüsünün yaşadılar.

Bir Türlü Sonunu Getiremediler!

Ç.Rizespor bu sezon son çeyrek sendromuna ilk Beşiktaş deplasman maçında tanıştı. Zorlu deplasman karşılaşmasında Ümit Korkmaz ile 1-0 öne geçen yeşil-mavililer maçın son bölümü içinde Olcay Şahan’ın golünü engel olamayınca maçtan iki puan kayıpla ayrılan ekip olmuştu.

Uzatmalarda Yıkılmıştılar!

Atmaca, son çeyrek sendromunda en büyük şansızlığı iç sahada Erciyesspor karşısında yaşamıştı. Rize’de oynanan maçta uzun süre müsabakayı 10 kişi oynamak zorunda kalan Ç.Rizespor, 71. Dakikada Oboabona nın golü ile 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 90. Dakikada Edinho’nun karambolden attığı golden sonra adeta yıkılmıştı.

Komşuda Kısmet Teptiler!

Hikmet Karaman’ın ilk maçı olan Trabzonspor deplasman maçında son çeyrekte çöken Ç.Rizespor, hatırlanacağı gibi Avni Aker’de oynanan müsabakada Kwekue ile 2-2 eşitliği yakalamış, daha sonra bordo-mavili takım son çeyrekte Sefa Yılmaz ile galibiyet golüne kavuşmuştu.

Bağıra Bağıra Gol Geliyorum Demişti!

Yeşil-mavili takım evinde oynadığı Konyaspor maçından bir puan ile ayrılmak zorunda kalmıştı. Konyaspor karşısında Deniz Kadah ile öne geçen Karaman’ın öğrencileri, maçın ikinci devresinde rakip takım teknik direktörü Aykut Kocaman’ın yaptığı oyuncu değişikliklerine yeterli cevap veremeyince son çeyrekte Djalma’nın ayağından kalesinde gördüğü gol ile maç sonu iki puanın kaçmasına neden oluyordu.

9 Kişi İyi Dayanmıştılar!

Ç.Rizespor bu sezon son 15 dakika içinde gördüğü gollerle puan kaybına evinde Beşiktaş karşısında aldığı mağlubiyetle devam ettirdi. Hatırlanacağı gibi Rize kökenli hakem Cüneyt Çakır’ın iki kırmızı kartını ev sahibi yeşil-mavili takıma hoyratça çıkartarak, yeşil-mavili ekibin gardını erkenden düşürmüştü. Sercan Kaya’nın kafa golü ile eşitliği yakalayan Ç.Rizespor, maçın son dakikası içinde hakemin verdiği ucuz penaltı kararı ile müsabakadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.

HABER: SELİM DENİZALP


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın