RİZESPOR'da TEK HEDEF GALİBİYET

Çaykur Rizespor'da hedef alt sıralardan uzaklaşmak

 

 

 

Kulüp basın sözcüsü Ferah:

"Puan cetvelinde Kasımpaşa'nın önüne geçmek ve alt sıralardan uzaklaşmak için mutlaka kazanmamız gerekiyor"

 

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yarın sahasında Kasımpaşa karşısında galip gelerek rakiplerinin önüne geçmek ve alt sıralardan uzaklaşmak istediklerini söyledi.

 

Ferah, yaptığı açıklamada, ligde son iki maçta aldıkları mağlubiyetler sonucu alt sıralarla aralarındaki puan farkının az da olsa kapandığını bunun da gelecek haftalarda işlerini zorlaştırabileceğini ifade etti.

 

Ligde alt sıralara en yakın iki takımın yarın Yeni Rize Şehir Stadı'nda 6 puan değerindeki bir maça çıkacağını vurgulayan Ferah, "İki takımın da bütün planları üç puan üzerine olacaktır. Kazananın kendisine önemli bir avantaj sağlayacağı karşılaşma. Rakibimizle aramızda sadece bir puan fark var. Puan cetvelinde Kasımpaşa'nın önüne geçmek ve alt sıralardan uzaklaşmak için mutlaka kazanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

 

Taraftarın bu maçta takımlarına sahip çıkmasını isteyen Ferah, şöyle konuştu:

 

 

 

"Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle kale arkası dağ tarafı tribüne kapatma cezası aldık. Taraftarlarımızın diğer bölümleri doldurarak takımlarını centilmence desteklemelerini bekliyoruz. Bu maçta alacağımız galibiyet ligde geride kalan altı haftada işimizin zorluk derecesini belirleyecek. Bu nedenle maçın tamamında taraftarımızın takımını maç içerisinde sonuç ne olursa olsun yalnız bırakmamalarını istiyoruz." 

 

Ferah, Kasımpaşa maçında, kart cezası nedeniyle Oboabona ve hasta Deniz Kadah'ın görev alamayacağını sözlerine ekledi.

 

Yeşil-mavili ekibin karşılaşmaya Serkan Kırıntılı, Orhan Ovacıklı, Viera, Giray Kaçar, Eren Albayrak, Kıvanç Karakaş, Sylvestre, Sercan Kaya, Obraniak, Lafferty ve Kweuke 11'i ile çıkması bekleniyor.

 

ATMACA PAŞA’YA KARŞIN ÜSTÜN!

  1. maça çıkıyorlar..

Rizespor ile Kasımpaşa arasındaki rekabet 1989-1990 sezonundan itibaren başlamış. Bugüne kadar oynanan 15 maçtan yeşil-mavili ekip 8’kez gülerek ayrılırken, iki takım 4 kez de beraberlikle sahadan ayrılmak zorunda kalmış. Kasımpaşa takımı 14 maçtan sadece 3 kez galip gelmeyi başarmıştı.

 

Geçen sezon oynanan iki maç berabere biterken, sezonun ilk devresinde İstanbul Recep Tayyip Erdoğan stadında oynanan müsabakayı Ç.Rizespor Deniz Kadah’ın attığı gol ile öne geçmesine rağmen 3-1 kaybetmişti.

 

Maçın Hakemi Halis Özkahya

 

Ç.Rizespor – Kasımpaşa maçının hakemi Yalova bölgesi FİFA kokartlı hakemlerden Halis Özkahya olarak açıklandı. Yeni Şehir stadında saat 16:00 da başlayacak olan müsabaka LİG tv’den canlı olarak yayınlanacak.

 

Halis Özkahya yönetiminde Ç.Rizespor bu sezon iki maç oynadı. Evinde Gaziantepspor’a karşı mağlup olan yeşil-mavili takım, Özkahya yönetiminde deplasmanda 3-0 kazandığı Erciyesspor maçında gülmüştü.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın