İmparator'dan Sonra Şimdi de Hamzaoğlu'na Bıraktırdı !..

 

 

Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman bunu hep yapıyor!

Dün ani bir kararla görevinden ayrılan G.Saray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun üzülmesine fazla gerek yok.

İmparator Bırakmıştı, Şimdi Hamzaoğlu ..

Şöyle ki; Rizespor’un başında yer alan Hikmet Karaman yıllar önce G.Saray takımının imparatoru Fatih Terim’e ceket astırmıştı.

Hatırlanacağı gibi 2004 Ocak ayında İstanbul Olimpiyat stadyumunda oynanan Türkiye kupası 3. Kademe maçında Hikmet Karaman yönetiminde Ç.Rizespor imparator Fatih Terim’in ekibi G.Saray takımına tarihinin en acı mağlubiyetini tattırmıştı. O maçta Yeşil-mavili takımın Arnavut futbolcusu Duro başta olmak üzere şov yapan atmaca, rakibi aslanı yatağında 5-0 gibi farklı skor ile geçerken, maç sonu G.Saray teknik direktörü Fatih Terim düzenlediği basın toplantısında ;” İstifa ediyorum, G.S kimliğimi taşıyan ceketimi Rizespor maçı ile bir daha giymemek üzere buraya asıyorum” demişti.

Yıllar önce Karaman , G.S teknik patronu Fatih Terim’i böyle kapıya koyarken, tarih bu kez Rize’de oynanan ve Türk futbol tarihine sıradışı bir maç olarak geçen 4-3’lük Rizespor galibiyeti sonrası bu kez Hamza Hamzaoğlu’nun istifası ile sarsıldı.

G.S yönetiminin son oynadıkları Çaykur Rizespor maçında uzatmalarda 3-2 galipken iki dakikada yenilen iki gol ve alınan mağlubiyet sarı – kırmızlı camiada bardağı taşıran son damla olarak görülmüş, bu maçın ve kötü gidişin faturasını teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’na kesmişti.

 

 

Kelle Avcısı Karaman!

Öte yandan geçmiş yıllarda G.Saray takımında görev yapan iki meslektaşını işsiz bırakan Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, geçen sezon yeşil-mavili takımla süper ligde iki hocanın işine son vermişti.

Geçtiğimiz yıl Manisa deplasmanında oynanan ve Ç.Rizespor’un 4-0 gibi farklı skor ile Akhisar Belediye ekibini patakladığı maçta ev sahibi takımın teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı. Yine geçen sezon son derece kritik maçta Ç.Rizespor, Kayseri Kadir Has’ta K.Erciyes takımı ile karşı karşıya gelmiş, Hikmet Karaman’ın takımı Ç.Rizespor Mehmet Özdilek yönetiminde Erciyesspor’u 3-0 mağlup etmişti. Bu maç sonu Mehmet Özdilek görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Haber: Selim Denizalp


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın