Menejerin Gazı İle Rizespor'u Yaktı!..

 

Geçen hafta Antalyaspor maçında galibiyet golünü atan ev sahibi takımın futbolcusu Ömer Şişmanoğlu, Rizespor’un yasaklı menejerler listesinde yer alan Metin Korkmaz’a verdiği gol sözünü böylece tutmuş oldu.

A.Ş Yönetimi öncesi Ekrem Çengiz ve özellikle Kadir Çakır Başkanlığı döneminde yeşil-mavili takımın menejerliğini yapan ve o dönemlerde Ç.Rizespor’a verdiği futbolculardan adından söz ettiren menejer Metin Korkmaz’ın geçtiğimiz yıllarda menejerlik yetkisi iptal olduğu ancak Sezer Bravo’nun lisansı ile menejerlik işine devam ettiği biliniyor.

Bu sezon Antalyaspor ve Trabzonspor başta olmak üzere bir çok futbol takımına futbolcu satan menejer Metin Korkmaz, A.Ş yönetimi tarafında “aforoz” edilmesinin acısını Ömer Şişmanoğlu üzerinden çıkardı.

Antalyaspor – Ç.Rizespor maç öncesi Eto’o nun yokluğunda forma şansı bulan Ömer Şişmanoğlun’dan Rize maçı öncesi gol sözü alan Metin Korkmaz, böylece bir taşla iki kuş vurmuş oldu.

 

 

Kokrmaz, kişisel instagram hesabından “Ömer kardeşim bana bugün gol sözü verdi başarılar” yazdı. Ömer de hem Eskişehirspor maçında hem de Rizespor maçında iki hafta üst üste gol atarak, Metin Korkmaz’a verdiği sözü tutmuş oldu.

Selim Denizalp Uyarmıştı!

 

 

Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında ;” Piyasada ne kadar çakal, hırsız menejerler var, bizde bunlara inat devre arası transferi yapmadık, nerede defolu oyuncu varsa, bize sundular” demeci sonrası Vira haber gazetesi spor müdürü ve ajans53.com Genel yayın yönetmeni Selim Denizalp, ;” Bundan sonra siz seyredin. Bu menejerlerin oyuncuları Hikmet hoca’nın bu sözleri sonrası nasıl gaza gelecekler. Rizespor’a karşı menejerlerin direktifleri ile o rakip oyuncular sahada çift kişilik mücadele edecekler” diyerek, yaraya parmak basmıştı.

Gelinen noktada, son oynanan ve 2 -1 kaybedilen Antalyaspor maçında bu işin negatifliğini yaşanmış oldu. Menejerin, maç öncesi gazını alan futbolcu, sahada ölümüne oynadı ve menejerine verdiği gol sözünü tutmuş oldu. Bundan sonrada bu tip maç öncesi menejer gazını maddi, manevi alan bir çok oyuncu karşımıza çıkacak.

Öte yandan Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, önceki gün yaptığı açıklamada ;” Rizespor’u üç menejer idare ediyor, dışarda kalan menejerler kulübe sokulmuyor” demişti.

Aslında bu sözler her şeyi özetliyor. Yıllarca Rizespor takımının transferlerde neden başarısız olduğu , milyon dolarların sokağa atıldığı, yetersiz görülen oyuncuların yine milyon dolarlar verilerek gönderildiği aşikar.

Günümüzün teknoloji çağında bir telefonla sahaya çıkacak futbolcunun gazı alınıp veya gaz yüklenip mücadele ettiği bu kirli ligde sizde kuralına göre oynayacaksınız.

Hele ki.. Sahip olduğunuz takımın futbolcularına binlerce kilometre öteden yönetmeye kalkarsanız, sonuç ortada. Dışarda bu kadar çakal ve hırsızın kol gezdiği, bunun yanında o kişilerin sizin çiftliğe her fırsatta göz koyduğu bir ortamda, sizlerin de çiftliğe sahip çıkma ve nöbette olmanız gerekmiyor mu ?

Rize şehrinin hem siyasi hemde ekonomik yönde her zaman eti tatlıdır. Özellikle sayın Cumhurbaşkanı Rizeli Recep Tayyip Erdoğan’ın düşmanları bu tip fırsatları hiç kaçırmazlar.

Ç.Rizespor yönetimi..

Size verilen emanete sahip çıkın ve bu takım üzerinde oynanan oyunlar çok büyük, buna hakemlerde dahil. Son beş maçta dört penaltı. Saha içinde en büyük kozun sakatlandı ve sezonu kapatmak zorunda kaldı. Kadroda maçın kırılma anlarında insiyatif alacak, başkaldıracak başka bir oyuncun yok. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri. Altta yer alan takımların tek bir hedefi var, o da Rizespor’u nasıl altımıza alırız, hesabı. Bu takım şimdi kenetlenmesi gerekiyor, aksi halde iş işten geçer. Gidişat hiç iyi değil, yumurta kapıya dayanmadan yan kollarınızı açın ve herkesi kucaklayın, tabi anlayacağı dilden kucaklayın!

Ajans53 / spor merkezi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    rEalisT 53

     27 Şubat 2016 12:05
         

    Habercilik böyle olur. Araştırmacı olmak gerek her zaman. Kesinlikle tebrik ediyorum. Olay 53 ve haber 53 e duyurulur...

Yorum Yapın