Atmacanın Bu Sezon Kafası Çalışmıyor !

 

 

Atmaca Yerden İşi Bitirdi!

Süper ligde geride kalan 10 hafta sonunda rakip filelere 10 gol atan Çaykur Rizespor’un bu sezon kafası çalışmıyor!

Bu Sezon Kafası Çalışmıyor!

Yeşil – mavili ekibin bu sezon ligde kafa gol bulunmazken, geçen sezon evinde oynadığı ve 5 – 1 kazandığı Antalyaspor maçında atmaca beş golüde kafayla atmıştı.

Kweuke ve Mehmet Akyüz gibi uzun boylu forvetleri olmasına rağmen Çaykur Rizespor’un ligde henüz kafa ile attığı gol bulunmuyor. Yeşil – mavili takımda 3’er golü bulunan Kweuke ve Jantscher dışında Robin, Emrah, Ahmet İlhan ve Atıemwen’in ligde bir golü var.

Öte yandan Çaykur Rizespor ligde yediği 15 golünün 3’ünü kafayla kalesinde gördü.

Dıallo 2’şer 2’şer Yemeye Devam Ediyor!

Çaykur Rizespor’un Senagellli Milli kalecisi son üç hafta içinde ikişer ikişer gol yemeye devam ediyor.

Önceki hafta Trabzonspor deplasman maçında kalesine iki gol gören Dıallo, geçen haftada Rize’de oynanan Adanaspor karşılaşmasında iki gol birden kalesine görmüştü.

Senegal Milli takımı ile Dünya kupası eleme maçında G.Afrika ile karşı karşıya gelen Milli eldiven 2 – 1 kaybettikleri maçtada kalesini kapatamayarak iki gol görmüş oldu.

Oboabona’ya Doğum İzni

Çaykur Rizespor’un Nijeryalı savunma oyuncusu Godfreyit Oboabona’ya doğum izni çıktı.

Yeşil – mavili takımın Milli stoperi Oboabona, geçen ay ülkesinde doğum yapan ve bir kız çocuğu dünyaya getiren eşini görmek için Nijerya’ya gittiği öğrenildi. Çocuğunun vaftiz töreni için hocasından izin alan Oboabona, Salı günü Rize’ye dönerek takımla birlikte çalışmalara yeniden başlayacağı öğrenildi.

AJANS53 / SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın