Atmaca, Burnunun Dibini Göremedi !

 

 

Burnunun Dibini Göremedi!

Çaykur Rizespor son iki sezondur Dünyayı tarayarak 10 numara transferi için gitmedik ülke bırakmamıştı.

Yeşil – mavili ekibin gündemine gelen 10 numaralı oyuncuların transferi bir türlü gerçekleşmezken burnunun dibi olan Batum takımın 10 numaralı oyuncusu ve takım kaptanı önceki gün oynanan hazırlık maçında Rizespor’a futbol dersi verdi.

Dinamo Batumi takım kaptanı ve 10 numarası Tevdoradze Valerion ilk 45 dakika sahada kaldığı sürece bir takımın sahada orkestra şefi nasıl olur herkese gösterdi.

Konuk takımın attığı golde asist yapan Valerion, Çaykur DİDİ stadyumu çimleri üzerine usta sol ayağı ile özellikle duran toplarda ve oyun bilgisinde üst düzey işler yaparak adeta Rize yönetimi ve teknik kadrosuna gönderme yaptı. 23 yaşındaki Gürcü 10 numaranın Avrupa liginden birçok üst düzey takımların radarında olduğu öğrenilirken, bonservis bedelinin ise geçen sezon kadroya katılan ve 550 bin Euro para ile gönderilen Nika’nın bonservisinden çok altında olduğu bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan Dinoma Batumi takımının ilk golünü atan sol kanat oyuncusu Poniava Papuna’nın da maçta gösterdiği performans dikkatlerden kaçmadı.

Matic Fink Yaşıyormuş!

Çaykur Rizespor’un sezon başında Sloven liginden transfer ettiği ve süper ligde bir dakika şans vermediği Matic Fink, hazırlık maçında Batumi karşısında ikinci devre hocasından aldığı şansı iyi değerlendirdi.

Sağ bekte Orhan Ovacıklı ile yer değiştiren Sloven oyuncu atılan iki gole direk katkı sağlarken, bir topuda çizgi üzerinden çıkartmayı başardı.

Orhan Haftalardır Dökülüyor!

Gösterdiği bu performansla Trabzonspor maçının ilk 18’ini garantileyen Matic Fink’in sağ bekte haftalardır dökülen Orhan Ovacıklı’nın yerine ilk 11’de başlaması hocası Hikmet Karaman’a bağlı.

ajans53 / spor merkezi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın