Haydi Rize Boz Oyunu!

Süper Ligde sezon bitimine 2 hafta kala ligden düşmesi kesinleşen 25 puanlı Adanaspor ile 26 puanlı Gaziantepspor'un ardından ligden düşecek 3.takım da belirlenecek!

            Süper Lige yaptığı kötü başlangıçtan ödün vermeden istikrarlı bir şekilde kötü sonuçlar almayı sürdürerek sezon sonuna kadar gelen yeşil-mavili ekibimizin teknik heyeti, sezon bitimine haftalar kala girilen küme düşme potasından çıkma mücadelesi başlattı.

            Son haftalarda da, önceki haftalarda olduğu gibi cömertçe puan kayıpları yaşayan 30 puanlı yeşil-mavililer, Ligde bitime 2 hafta kala 35 puanlı Bursaspor'un puan kaybı yaşamasını beklemeye başladı!

           

 

 

Gaziantepspor engelini 2-0'la geçerek rakibinin küme düşmesini kesinleştiren Ç.Rizespor, önceki haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından bu kez de küme düşme potasındaki diğer rakibi Bursaspor'un, kalan son 2 maçından puan çıkaramamasını bekliyor.

            Önümüzdeki hafta sonu Ankara deplasmanında 38 puanla 13.sırada olan ve kümede kalmayı garantileyerek Ligde herhangi bir iddiası kalmayan Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Ç.Rizespor'un maçının, 26 Mayıs Cuma akşamı saat:20.00'da oynanacağı açıklandı.

            TFF ve Süper Ligin resmi programlarında yer alan maç gün ve saatlerine göre ise, aynı mücadele içerisindeki Bursaspor'un sahasında, 40 puanla 10.sırada bulunan bir başka Ankara takımı Gençlerbirliği maçı ise 28 Mayıs Pazar günü 16.00'da oynanacak!

            Süper Ligde sezon bitimine 2 hafta kala, kümede kalma mücadelesi veren her iki takımın maçlarının farklı günlerde ve farklı saatlerde oynanması, kafalarda daha önce ligde yaşanan çeşitli şaibeleri yeniden canlandırdı ve soru işaretleri bıraktı.

            Yaşanan gelişmeler sonrasında, Ç.Rizespor Kongre Üyesi olan eski Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Genel Sekreter Gazeteci Ömer Şan, TFF ile Ç.Rizespor yönetimine seslenerek, Ligde kalan son 2 haftada her 2 takımın da oynayacağı karşılaşmaların aynı gün ve aynı saate alınması çağrısında bulundu.

            Sezon sonunda Süper Ligde daha önce yaşanan şaibeler doğrultusunda TFF'nin de zan altında kalmaması için her 2 takımın maçlarının aynı gün ve saatlerde oynanması gerektiğine dikkat çeken Şan, Rize ve Ç.Rizespor kamuoyu ile birlikte bütün spor kamuoyunun da aynı hassasiyeti göstermesi gerektiğine işaret etti.

            Resmi twetter hesabından, "Ligde son 2 hafta küme düşme hattında 2 önemli maç oynayacak Ç.Rize ve Bursaspor'un maçları aynı gün ve saate alınsın! Haydi Rize ve Ç.Rizespor'un güçlü kamuoyu, Bursa ve Ç.Rizespor'un Ligde son 2 haftada oynayacağı maçlar aynı gün ve saate alınsın" çağrısı yapan Şan, bu çağrılarını TFF ile Süper Lig ve Ç.Rizespor yönetimine de yöneltti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın