Trabzon, Bursa Taraftarına Kucak Açacak mı?

 

 

Çaykur Rizespor'u yakından ilgilendiren Trabzonspor - Bursaspor maçı öncesi ev sahibi takım Trabzonspor'un Bursaspor taraftarlarının yoğun bilet talebine olumlu yanıt vereceği öğrenildi.

Trabzonspor maçından mutlak üç puan hedefleyen Çaykur Rizespor'un kümede kalma yolunda direk rakibi olan Bursaspor, zorlu deplasman maçı için taraftarı ile bu şehre akın edeceği öğrenildi.

Kulüp Başkanları Ali Ay, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'yı arayarak bordo - mavili takımdan fazla bilet talebinde bulunduğu öğrenildi.

Ordu'da Kampa Girecekler!

Bursaspor, Trabzonspor maçına üç gün önce gitme kararı aldı. Buna göre Bursa takımı üç gün önce Ordu'da kampa gireceği ve Trabzonspor maçı hazırlıklarına bu şehirde devam edeceği öğrenildi.

Trabzonspor Kadro Kurmakta Zorluk Çekiyor!

Bursaspor maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşayan Trabzonspor'da cezalı oyuncular Bero ve Olcay dışında sakatlık sorunu yaşayan kaleci Onur ve Okay Bursaspor maçında sahada olmayacaklar.

Trabzonspor'da iç saha sıkıntısı

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Bursaspor'u evinde konuk edecek olan Trabzonspor, iç sahada büyük bir sıkıntı yaşıyor. Bordo-mavililer, Medical Park Stadyumu'nda oynadığı son 4 maçtan galip ayrılamadı.
Trabzonspor, ligin son haftasında evinde Bursaspor ile kritik bir müsabakaya çıkacak. 'Çaykur Rizespor mu, Bursaspor mu ligde kalacak' sorusu bu hafta oynanacak olan maçların ardından yanıt kazanacak. Zorlu haftada bordo-mavililer, Bursaspor'u konuk edecek. Çaykur Rizespor ise evinde Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak. Trabzonspor'un sahasında alacağı sonuç iki takımın da kaderini etkileyecek

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın