Karaman; Konuşursam, Türkiye Ayağa Kalkar!

Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama ile tüm Rize'nin içine sindiremediği sözler sonrası Rizespor taraftarlarından haklı yönde büyük tepki alan eski Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, pazar günü Rize'de oynanan Kayserispor maçında saha kenarında 90 dakika sesi çıkmadan takımını yönlendirmiş, maç sonu basın toplantısında ise gazetecilerden soru almayarak , kısa bir açıklama ile toplantıyı bitirmişti.

Kayserispor teknik direktörü Karaman, Kayseri'de yaptığı açıklamada bu kez sesliğini bozarak;" Konuşursam tüm Türkiye Ayağa Kalkar" dedi..

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Çaykur Rizespor maçıyla ilgili olarak, “Söylenecek çok şey var ama söylemiyorum. O maçta edilen küfürleri açarsam Türkiye ayağa kalkar” dedi

İM Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 26. Haftasında sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde antrenman yapan futbolcular, dar alanda pas çalışmasının ardından teknik çalışma yaptı. Çaykur Rizespor maçında ter döken futbolcularda, kısa koşu ile antrenmanı bitirdi. 

Hangi Rizeli, Karaman'ı Otelde Ziyaret Etti!

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hikmet Karaman, 3-0 yenildikleri Çaykur Rizespor maçıyla ilgili olarak, “Geçmiş maçla ilgili o kadar çok şey söyleyebilirim ki... Bazı şeyleri ifade edebilmek neler getirebilir, tartışması nerelere gidebilir veya hiç konuşmamak mı gerekir bilmiyorum. İyi insanlar da var, doğruları bilen insanlar ve aldığım mesajlar var. Maçtan bir gün önce kaldığımız otele gelip bizim ziyaret eden insanlar var. Doğruları bilip bildikleri içinde üzgün olduklarını ifade edip, otele ziyarete gelenler var. Maç öncesinde soyunma odamıza kadar gelen hem sporcu grubu hem de çalışan grubundan ‘Hoş geldin hocam’ diyen, beni çok iyi tanıyan, her şeyin farkında olan sağduyulu insanlar var. Bunların hatırına hiçbir şey söylemeyeceğim” ifadelerini kullandı. 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın