Rizespor Berabere Kalsın Diye! Şok Sözler!..

 

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Josef de Souza, 3-2'lik Rize galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Ayrıca Souza, Fenerbahçe'nin Rizespor'a Beşiktaş maçı için prim verdiği iddialarıyla ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

Beşiktaşlı Josef de Souza'dan çok konuşulacak açıklama: Rizespor berabere kalsın diye inanılmaz prim koydular.

Beşiktaşlı oyuncu Çaykur Rizespor maçını yorumlarken "lk başta tüm takım arkadaşlarımı gayretleri için tebrik ediyorum. Bu gayret yaparsa bizi şampiyon yapacak. Sonda rahatladık, konsantremizi kaybettik. Ancak iyi mücadele ettik. Böyle oynarsak şampiyon olabiliriz" dedi.

Brezilyalı oyuncu çok konuşulacak bir açıklama yaptı ve "Şuna inanıyorum, Allah haktır, kim ne yaparsa yapsın, dışarıdan kim ne yaparsa yapsın. Hak ettiğimiz alacağız. Bugün biliyoruz ki sadece Rizespor berabere kalmak için inanılmaz prim koydular. Bunu başkalarına hediye etmek istediler" diye konuştu. 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    İbrahim Ethem

     29 Nisan 2021 00:08
         

    28 Nisan 2021 23:40BU FUTBOLCUYU RİZESPOR KULÜBÜNÜN İSPAT ETMESİ İÇİN FUTBOL FEDERASYONUNA MÜTACAAT ETMESİ GEREKİR. YOKSA BUNU KABUL ETMİŞ OLUR. FUTBOLCUNUN KAFLARI YİYİLİR YUTULUR CİNSİNDEN DEĞİL. BENDEN DEMESİ

Yorum Yapın