Nihat Özdemir Artvin'de Konuştu ; G.Saray Liderlik İçin Mücadele Ediyor !..

TFF Başkanı Nihat Özdemir'den milli maçlar öncesi değerlendirme:
"Çok önemli iki maçımız var. İnşallah bu iki maçı galibiyetle bitirirsek, gruptan birinci çıkma şansımız dahi olabilir"

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, A Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda oynayacağı Norveç ve Letonya maçlarının büyük önem taşıdığını söyledi.

Nihat Özdemir, bir dizi ziyaret için geldiği Artvin'in Yusufeli ilçesinde A Milli Takım'ın Norveç ve Letonya maçları öncesi değerlendirmede bulundu.

Ay-yıldızlı ekipte teknik direktör değişikliğine gidildiğini hatırlatan Özdemir, "Biliyorsunuz Sayın Şenol Güneş'ten sonra Sayın Stefan Kuntz'u göreve getirdik. Yeni milli takım kadrosunu topladık. Riva'da çalışmalara başladılar. 8 Ekim'de Norveç'le çok önemli bir maça çıkacağız. Ardından da Letonya'ya gideceğiz. Orada da önemli bir maçımız var. 8 Ekim ve 11 Ekim'de milli takımımız için çok önemli iki maçımız var. İnşallah bu iki maçı galibiyetle bitirirsek, gruptan birinci çıkma şansımız dahi olabilir. 11 Ekim'de biz Letonya ile oynarken, Hollanda da Norveç ile karşılaşacak. Bu şekilde gurubun birinci ve ikincisini belirleyecek bir milli maç haftasını geride bırakmış olacağız. Norveç maçını alırsak lider de çıkabiliriz, ikinci olarak da çıkabiliriz." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de 8 haftanın geride kaldığını da dile getiren Nihat Özdemir, "Fenerbahçe, Galatasaray Trabzonspor ve Beşiktaş, hepsi şu anda liderlik için büyük bir mücadele veriyor. Süper Lig'de çok önemli, mücadeleci maçlar seyrediyoruz." diye konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Rizeli Kamil

     6 Ekim 2021 13:14
         

    Onun içinmi Rizesporu cim boma katlettin.Fenerbahçede adamdin šimdi ise 

    Yašamaktan zevk almaya çališan bir bunaksin.Fenerli demesinler diye Tam bir

    Galatasaray yalakasi oldun.inšanlah galatasay gurubda sonuncu olur .

  2. 0 0
    {usertitle}

    Emin

     6 Ekim 2021 22:23
         

    Sanane GALATASARAY dan 

    Sanane GALATASARAY dan 

  3. 0 0
    {usertitle}

    Cewoo

     8 Ekim 2021 10:42
         

    Futboldan anlamadığın belli oluyor Türk milli takımımızın kadrosunda defansda forvette uzun boylu fizik gücü yerinde hava toplarinda etkili oyuncu yetersizliği varken biz Letonya ya bile puan veririz

  4. 0 0
    {usertitle}

    Rize mi

     16 Ekim 2021 14:31
         

    Rize Allah'ın izniyle kümeye amatör liglerde devam eder.sizi reçel tayyip bile kurtarama😀😀😀😀😀😀😀😀

Yorum Yapın