ATMACANIN AHINI ALDI, TUTUNAMADI!

ATMACANIN AHINI ALDI, TUTUNAMADI!

 

 

Ç.RİZESPOR’DAN OLAYLI BİR ŞEKİLDE AYRILAN OĞULCAN ÇAĞLAYAN G.SARAY TAKIMINA TUTUNAMADI VE YENİ TAKIMI 1.LİG EKİPLERİNDEN PENDİKSPOR OLDU..

İki sezon önce Ç.Rizespor takımını kümede kalma savaşı içinde yarı yolda bırakarak giden Oğulcan Çağlayan, o sezon başında olaylı bir şekilde G.Saray takımı ile sözleşmeye imza atmıştı.

Oğulcan’ın transferinde yeşil –mavili takıma bonservis bedeli ödemeyen sarı – kırmızılı takım daha sonra mahkeme kararı ile 1 milyon 200 bin avro ile birlikte 560 lira Ç.Rizespor kulübüne ödeme yapmak zorunda kalmıştı.

TRANSFERİNDE İKİ TAKIM ARASINDA SAVAŞ ÇIKMIŞTI, FİYASKO YAŞADI!..

Sarı – kırmızılı takımda fazla forma şansı bulamayan Oğulcan, daha sonra Eyüpspor’a kiralık olarak gitmişti. Eyüp takımında da tutunamayan Oğulcan, buradan Giresunspor’a gitti. Giresunspor’da bir varlık gösteremeyen eski Rizesporlu Oğulcan Çağlayan’ın son adresi ise Pendikspor oldu.

 

 

EREN ALBAYRAK’TA GİTTİ!

Geçen sezon Antalyaspor’dan transfer edilen tecrübeli oyuncu Eren Albayrak’ın yeni takımı belli oldu.

Bu sezon başında yönetim tarafından izne ayrılan üç oyuncudan biri olan Eren Albayrak’ın yeni takımı TFF 1.lig ekiplerinden Bodrumspor oldu. Ege temsilcisi hatırlanacağı gibi eski Rizespor’lu Amınu Amur’ı da renklerine bağlamıştı.

Öte yandan Selim Ay’ın Altınordu takımına transfer olmasından sonra Eren Albayrak’ın da Bodrumspor ile anlaşması ardından üç kadro dışından sadece Gökhan Gönül kaldı.

 

Tecrübeli oyuncu Gökhan Gönül’ün Rize’ye geldiği ve tek başına çalışma yapacağı öğrenilirken, bu oyuncunun önümüzdeki günlerde yönetimle bir araya gelerek ayrılmak istediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Ç.Rizespor’un yerli bir orta saha oyuncusu arayışları içinde ilk sırada olan Antalyasporlu Soner Aydoğdu’yu kulübü bırakmadığı öğrenildi. Antalyaspor ile sözleşmesi devam eden tecrübeli orta saha oyuncusu ileriki günlerde kulübün karar değiştirmesi durumunda Rizespor ile masaya oturması gündemde.

AJANS53.COM ÖZEL


YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ



Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın