GÖKHAN AKKAN KONUŞTU!..

 

GÖKHAN AKKAN KONUŞTU!..

Bu başlığa bakıp, bize ne diyebilirsiniz..

Burada önemli olan 6 yıl boyunca Ç.Rizespor formasını giyen kaleci Gökhan Akkan bu süre zarfında çok ama çok az demeç verdi.

Bırakın basına konuşmayı, kalede görev aldığı maçlarda bile sesi çok az çıktı, önünde oynayan takım arkadaşlarına bir kez bile yüksek sesle motive edici kelimeler kurmadı.
Onun döneminde iki kez Rizespor küme düştü, bir kez de şampiyonluk sevinci yaşadı.
Kiralık olarak gittiği MKE Ankaragücü takımında bu hafta oynanacak olan F.Bahçe maçı öncesi Rize'de hiç konuşmayan, demeç vermeyen kaleci Gökhan Akkan kendisi, takımı ve rakibi F.Bahçe hakkında basına demeç verdi.
Burada kaleci GÖKHAN Akkan'ın bir suçu yok, suç yıllar boyu Rize'yi yönetenlerde. 
Buraya gelen topçuların deyimi ile Rize bir " Çiftlik " 
6 yıl boyunca Rizespor'da görev yapan yönetim, sportif direktör ve teknik adamlar dahil bir oyuncuya laf geçiremeyip, konuşturamıyorsa burada büyük sıkıntı var demek.
Bırakın topçuyu konuşturmak, mevcut oyuncular Rize çarşıya çıkmıyor. Nasıl camia olacağız? Parasını günü gününe alan topçu, daha o şehrin çarşısını bilmiyorsa, taraftarla iki kelime etmiyorsa, Rizeli esnafla alış veriş yapmıyorsa o topçudan hayır gelmez. 
Kısaca kendini sahada yırtmaz, parasına bakar, sonra da alır ceketini gider.
Camia olmak böyle bir şey..
Bizde yıllar boyu en büyük eksik bu..
Transfer var mı? Kimi Aldık ? Kim gitti ? ..
Mesele bu değil ki. Mesele gelen oyuncu aidiyet duygusu taşıyor mu? Yönetim oyuncuya dokunabiliyor mu? Söz Geçiriyor mu? Yoksa telefonu ile kızına canlı bağlanıp," Kızım bak bu Gökhan Gönül " deyip, havasını mı atıyor..
Bu böyle olduğu sürece çiftlik te değişen bir şey olmaz, sevgili Rizeliler..
Şimdi bakalım eski Rizesporlu kaleci Gökhan Akkan, F.Bahçe maçı öncesi  neler söylemiş;
"YUVAMA DÖNDÜM"
Gökhan Akkan, birçok teklife rağmen Ankaragücü'ne gelerek yuvasına döndüğünü dile getirdi. Altyapısından yetiştiği MKE Ankaragücü'ne dönmenin mutluluğunu yaşadığını anlatan Gökhan, "Burası benim evim. Ankaragücü'nde oynadığım dönemde çok farklı hisler yaşamıştım. Döndüğümde de aynı duygular hatta daha fazlası var. Elimden geleni yapıp takımı ileri taşımak istiyorum. Transfer süreci uzun bir süreçti. Birçok takımdan teklif geldi. Hayırlısı olan Ankaragücü'ymüş, yuvama döndüm. Geçmişte olanların pek önemi yok. Bu takımı en üste taşımak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

A Milli Futbol Takımı'na tekrar çağrılmak için elinden geleni yağacağını vurgulayan Gökhan, "En büyük hedefim tekrardan milli takıma gidip o şanlı formayı giymek. Üstüne koyarak giderek tekrardan o formayı alacağımı düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    saldıray

     17 Ekim 2022 13:24
         

    kulüp başkanının ve yönetimin ilk yapması gereken bu zaten tesislerde kalmayı yasak edecek bütün oyuncular ve teknik ekip eve çıkacak şehirle bütünleşecek ve sabah 8,30 akşam 5,6 tesislerde bulunulacak işte meswele bu zaten disiplin olacak disiplin şsahir dışına izinli günü bile yönetimden izinsiz çıkılmayacak cezaları büyük olacak ilk yapılması gerekenler bunlar ciddiyet lazım beyler ciddiyet

Yorum Yapın