
Giresunspor küme düştü, Komşusu Trabzonspor’a Tepki Gösterdi!
Süper ligde son hafta oynanan maçlar sonrası küme düşen son takım D.Karadeniz temsilcisi Giresunspor oldu.
Önceki yıl 44 yıl sonra yeniden Süper lige yükselen yeşil – beyazlı takım hatırlanacağı gibi geçen sezon Ç.Rizespor’u içerde ve dışarda mağlup etme başarısı göstermiş, bazı Giresunspor taraftarları ise sezon boyunca “Rize Kümeye, Rize Kümeye” diye tezahüratlarda bulunmuştu.
Bu sezon yaşanan deprem felaketinden dolayı süper ligde iki takım küme düşecekti. Geçtiğimiz haftalarda Ümraniyespor’un lige veda etmesi ardından küme düşen son takım Antalyaspor’u evinde 2 – 0 mağlup etmesine rağmen Giresunspor oldu.
Gözyaşları Sel Oldu, Taraftar Komşusu Trabzonspor’a tepki Gösterdi…
Süper ligde iki hafta önce hiçbir iddiası olmamasına rağmen Giresunspor deplasman maçında tam kadro olarak sahaya çıkan ve atılan 4. Golden sonra Markovic ve Hamsik gibi kaliteli oyuncularını sahaya süren ve beşinci golü arayan Trabzonspor, son oynanan Başakşehir deplasman maçında daha çok genç oyuncularından Arif, Taha, Emirhan ve Doğucan’ı oynatarak sahadan mağlup olarak ayrılan bordo – mavili takıma karşı komşusu Giresunspor taraftarı sosyal medyada isyan ederek ;” Giresun’un suçu neydi ? “ diyerek serzenişte bulundular.
Öte yandan dün oynanan Giresunspor – Antalyaspor maçında Yeşil – beyazlı taraftarlar komşusu Bordo – mavili takıma karşı yaptıkları tezahüratlarla tepki göstermeleri dikkatlerden kaçmadı.
Yorum Yapın