Rize'de 5'lenen Antalya Hem Sevindi Hemde Ders Aldı!

GENCER: "5-1'LİK YENİLGİYE BİRAZ SEVİNDİM, HERKESİN DERS ÇIKARMASI İÇİN"
- ANTALYASPOR’DA KUPA MESAİSİ SÜRÜYOR
- ANTALYASPOR BAŞKANI GÜLTEKİN GENCER:
- “ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NDA YENİ STADIMIZDA FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ”
- “ÇAYKUR RİZESPOR’A 2-1 YENİLMİŞ OLSAYDIK, BELKİ BU KADAR ÜZÜLMEZDİK. AMA 5-1 YENİLDİK. BİRAZ DA SEVİNDİM, HERKESİN DERS ÇIKARMASI İÇİN”

 

 

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, ligin beşinci haftasında Çaykur Rizespor karşısında alınan 5-1’lik mağlubiyete erkenden ders çıkarılması adına biraz sevindiğini söyledi.
Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur’unda karşılaşacağı Çorumspor Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur’unda sahasında ağırlayacağı Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Çorum Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri’nden teknik direktör Yusuf Şimşek idaresinde devam etti. Antrenmana Fransa’da özel bir organizasyona davetli bulunan Kamerunlu yıldız Samuel Eto’o katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Lazareviç ise takımdan ayrı koşu yaptı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Gültekin Gencer de takip etti. Isınma, koşu ve açma germe hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 pas çalışmasıyla sona erdi.
Antrenmanda gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Gültekin Gencer, Ziraat Türkiye Kupası’nda hedeflerinin olduğunu belirterek, yeni stadyumlarında final oynamak istediklerini söyledi.

“KUPADA FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ”
Geçen yıl Bursaspor’un yeni stadyumunda final oynama başarısını gösterdiğini hatırlatan Gencer, “İnşallah bu sene bize de nasip olur. Kupada finale kadar gitmenin yolunu arayacağız. Onun dışında başka bir hesabımız yok. O nedenle yarınki maçı mutlak kazanmalıyız” dedi.

“MAĞLUBİYETE SEVİNDİM”
Ligde 5-1’lik farklı Çaykur Rizespor mağlubiyetini de değerlendiren Başkan Gencer, “Bu mağlubiyet bize ders oldu. Teknik heyet, futbolcular, bizim için beklenmedik bir mağlubiyet oldu. 2-1 yenilmiş olsaydık, belki bu kadar üzülmezdik. Ama 5-1 yenildik. Biraz da sevindim. Herkesin ders çıkarması için. Lig uzun bir maraton. Rize maçı geride kaldı. 5’inci hafta böyle büyük bir kazaya uğramamız, herkesin ayaklarının yere basması ve takım olarak daha dikkatli olmamız için bir ders olacağını düşünüyorum. Çok şansız bir karşılaşma oldu. Ciddi duran toplar zaafı yaşadık. Top hakimiyeti bizde olmasına rağmen 5 gol yedik. Demek ki tek kelime biz maça konsantre olamamışız. Rakip iyi olmuş.İnşallah bundan sonra küçük büyük takım düşünmeden her maça ayrı konsantre olurlar. Bu noktada yönetim olarak gerekli uyarıları yapacağız” diye konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın