Rizeli Sporculardan Kano’da Uluslararası Başarı…

Rizeli Sporculardan Kano’da Uluslararası Başarı…

 

 

 

08-09 Nisan 2017 Tarihlerinde Makedonya/Üsküp’te Bu Yıl 49.si Düzenlenen IKAS Akarsu Kano’su yarışlarında Rize Olimpik Hazırlık Merkezinde Eğitimlerine devam eden Bayan Sporcular müsabakalarda dereceye girerek 2 Altın 1 Gümüş Madalya kazandılar.

Makedonya, Türkiye, Yunanistan, Hırvatistan, Sırbistan, Ukrayna, Finlandiya, Macarista, Litvanya olmak üzere 9 Ülkenin katıldığı yarışlarda Türkiye Kano Federasyonu Akarsu Slalom Milli Takımı 3 Altın 2 Gümüş 3 Bronz Madalya Aldı.

 

 

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı açıklamada “İlimiz Akarsu Kano Bayan branşında Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezine ev sahipliği yapmakta ve Bu Merkezde 7 sporcumuz 2 yıldır yatılı olarak eğitimlerine devam etmektedir. Hedefimiz 2020 Tokyo Olimpiyatlarına ilimiz sporcularının ülkemizi temsil etmesi ve ülkemize kano branşında madalya kazandırmasıdır. Makedonya/Üsküp’te Bu Yıl 49.si Düzenlenen IKAS yarışmaları bir nevi Balkan Şampiyonası yerine geçmektedir ve bizler için ayrı önem arz etmektedir. Bu önemli organizasyonda Ülkemize bu madalyaları kazandıran Antrenör ve Sporcularımızı Can-ı gönülden tebrik ederim. " dedi.

 

 

Şampiyonda;

K1 Bayanlar kategorisinde,

 Sedanur GEÇER                  1.

 Gamze POLAT                     2.

C1 Bayanlar Kategorisinde,

Kader KORKMAZ               1.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın