Ardeşen GSK'nın Yeni Yönetimi Belli Oldu

Ardeşen GSK'nın Yeni Yönetimi Belli Oldu.

 

 

Ardeşen Gençlikspor'un (GSK) Yeni Yönetim Kurulu Üyelerinin Belirlendiği Aynı Zaman da Yeni Sezon Hedeflerinin Konuşulduğu ve Sporcuların Tanıtıldığı Toplantı Gerçekleştirildi.

Ardeşen GSK'nın 2017-18 Sezonu Açılış ve Tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Bordo Beyazlı kulübün Başkanı Sultan Rauf Oğuz önderliğinde oluşacak yeni yönetim de, Onursal Başkanlığa ise İşadamı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Vekili Halim Mete, Onursal Üyeliğe ise İşadamı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Servet Yardımcı getirilmesi kararlaştırıldı.

Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantının ardından Ardeşen GSK'nın önümüzdeki dönemden itibaren başkanlığını ve yöneticiliğini yapacak liste, Genel Kurul delegelerinin onayını aldı.

Burada konuşan Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Başarı ile dost olunur gerçeği ile hareket edeceklerini vurgulayarak, "Yelpazesi çok geniş yeni bir yönetim listesi oluşturduk. Toplantımızın müthiş bir atmosferde gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşıyorum. Aramıza yeni katılan isimlerle önümüzdeki sezon önceliği Avrupa Kupasında Final oynamak, finalde kupa kaldırmak olacaktır. Tabii, Ligimizde de şampiyonluk hasretimizi sona erdirmek istiyoruz. Türkiye Kupasında ise başarımıza başarı katmak tek hedefimiz. Sporu seven, benimseyen, destekleyen ve ülke sporu olarak başarıya ulaşılması için her türlü imkanı sağlayan bir Cumhurbaşkanımız var. Ayrıca, Özellikle çocukluğundan bu yana sporun içerisinde olan, sporu gerçekten çok iyi tanıyan bir spor Bakanımız var. Bu sezon kendilerine verdiğimiz Avrupa Kupası sözünü yerine getireceğimize inanıyorum. Bu başarıya da yıllardır bizi yanlız bırakmayan, cefakar ve fedakar taraftarımızın desteği ile ulaşacağız. Yıllardır Ana Sponsorluğumuzu yapan, onurla gururla formamızda taşıma şerefine ulaştığımız Çaykur'a ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'na, Cumhurbaşkanımızın yol göstericiliği doğrultusunda sadece Ardeşen GSK'ya değil de ülke sporuna da katkı ve destek sunduğu için çok teşekkür ediyorum.  Ben ayrıca kıymetli destekleri için Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin'e çok teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de Türkiye Hentbol Federasyon Başkanımız Bilal Eyüboğlu'na iletmek istiyorum." dedi.

Türkiye'nin Kuzeydoğusuna sıkışmış küçük bir ilçeden kocaman bir takım çıkardıklarını ifade eden Oğuz,  "Daha önce Avrupa'da çeyrek Final'e kadar çıkan takımımız bu yıl daha yüksekleri hedeflemektedir. Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi, ülkemizi her alanda olduğu gibi, spor ve kültür alanında da yüksek alanlara çıkarmalıyız. Milli bir anlayış ve ruhla bu yıl vereceğimiz mücadele de yeni yönetim kurulu olarak siz değerli dostlarımızı görmekten de gurur duymaktayız." diyerek yeni yönetime seslendi.

İşte Sultan Rauf Oğuz başkanlığında oluşacak olan Ardeşen GSK'nın yeni yönetimi:

Sultan Rauf Oğuz - Başkan
Halim Mete - Onursal Başkan
Servet Yardımcı - Onursal Üye

1- Şaban Ali Biberoğlu
2 - Cemil Akbeniz
3 - Recep Eksilmez
4 - Tahsin Bekir Yazıcı
5 - Süleyman Basa
6 - Ayşe Er
7 - Mustafa Karaman
8 - Şafak İslamoğlu
9 - Bülent Eskiçırak
10 - Ahmet Saral
11 - Çetin Kanoğlu
12 - Hülya Cerrahoğlu
13 - Özgür Hızal
14 - Faruk Çavuşoğlu
15 - Fevzi Yaşaroğlu
16 - Göksel Bodur
17 - Nesrin Karaoğlu
18 - Ali Rıza Şişman
19 - İdris Efendioğlu
20 - Engin Dalbastı
21 - Sedat Hacıaliefendioğlu
22 - Ömer Faruk Zenginal
23 - Osman Nuri Yazıcı
24 - Ziya Özatmaca
25 - Işık Saral
26 - Şükran Kavasoğlu
27 - Hakan Çelik
28 - Salih Navdar
29 - Yüksel Hacıosmanoğlu
30 - Dursun Yaşaroğlu
31 - Neşet Çakır
32 - Dursun İslamoğlu
33 - Zekeriya Veziroğlu
34 - Serkan Yazıcı

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, As Başkan Şaban Ali Biberoğlu, Oda Başkanları, Ardeşen GSK Teknik ekip ve sporcuları ile Sivil toplum Örgütü Temsilcileri, İşadamları ve Taraftarlar Katıldı.

Toplantı da ayrıca, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, TOBB Başkan Vekili Halim Mete'ye 'Ardeşen GSK Onursal Başkanlık Beratı' Takdim Ederken, Geçmişten Günümüze Ardeşen GSK'ya katkı sağlayan İşadamlarına da Teşekkür Belgesi Verildi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    söve

     31 Temmuz 2017 13:35
         

    Teşekkürler.

    söve

Yorum Yapın