ÇAYKURSPOR GÜMÜŞHANE YOLCUSU

U19 RİZE ŞAMPİYONU ÇAYKURSPOR GÜMÜŞHANE YOLCUSU


 

TFF 2018 - 2019 Sezonu Amatör Futbol Ligi U19 Rize Şampiyonu ÇAYKURSPOR Kulübü Futbol takımı, 1. Kademe Müsabakaları karşılaşmalarının yapılacağı Grup Merkezi Gümüşhane ili oldu.

Rize’deki Grup maçlarında 11 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyetle 35 puan toplayıp grubunu lider tamamlayarak play-off maçları oynamaya hak kazanan, Çaykurspor Kulübü U19 Futbol takımı Play-off maçlarının tamamını kazanan takım olarak namağlup Rize şampiyonu takım olmuştu.

Çaykurspor U19 takımında baş antrenörlüğünü Ergün Çakmakçı ve beraberinde Kadir Karafazlı, Şenol Alkan, Yaşar Yüksel ve Sebahattin Çepni yapmaktadır. Çaykurspor Altyapı Koordinatörü Mahir Biberoğlu, “Çaykur olarak yıllardır alt yapıdan, Çaykur Rizespor’umuza ve şehrimizdeki diğer amatör takımlarımıza sporcu yetiştirmeye devam ediyoruz. Bu sportif oldukça disiplinli gerçekleşen çalışmalarımız sonucunda bu sezonda Rize’mizi bölge müsabakalarında temsil etme başarısı Rize şampiyonluğunu elde etmiş bulunuyoruz. 5 ayrı branşta spor faaliyeti gösteren takımlarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı, Kulübümüzün YK Başkanı ve Çaykur Genel Müdürümüz sn. Yusuf Ziya Alim’e ve Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze şükranlarımızı iletiyoruz.” dedi. Çaykurspor U19 takımının şampiyonluk kupası Derepazarı Kaymakamı sn. Selçuk Köksal tarafından sporculara taktim edildi.

TFF 2018 – 2019 sezonu U19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları 75 ilden 138 takımın katılımı ile 6’şar takımlı 21 grupta 02 - 05 Mayıs 2019 tarihlerinde, 4 ’er takımlı 3 grupta ise 03 - 05 Mayıs 2019 tarihlerinde olmak üzere toplam 24 tarafsız grup merkezinde oynanacaktır.

1.kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olacak 24 takımın katılımıyla 4 grup merkezinde 2.kademe müsabakaları oynanacak. 2.kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın