Çorapçılarspor'dan iftar programı

Çorapçılarspor'dan iftar programı

 

 

Rize Amatör Küme takımlarından Çorapçılarspor, düzenlediği iftar ile birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Çorapçılarspor Dernek Başkanlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen iftar yemeğinde mahalle halkı, spor camiası ve esnaflar olmak üzere yaklaşık 250 kişi katıldı.

Dernek binasında düzenlenen iftara Çorapçılarspor Kulüp Başkanı İbrahim Sarı ev sahipliği yaparken, iftar programında İyidere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Çelik, ASKF Rize Şubesi Genel Sekreteri Yaşar Kaspar, Ekrem Orhon Mahallesi Muhtarı İslam Topal, Ak Parti Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Resul Kuk ve Çorapçılarspor Kulübü futbolcuları da yerini aldı.

Çorapçılarspor Kulübü ve Dernek Başkanı İbrahim Sarı, Yönetim olarak bundan sonra her yıl iftar yemeği vereceklerini ve bunu bir gelenek haline dönüştüreceklerini belirterek, "Birlik, beraberlik ve kaynaşmayı amaçlayan bu iftar yemeğimiz gibi bundan sonra bir çok sosyal faaliyetler de bulunmaya devam edeceğiz. Davetimize katılan herkese teşekkür eder, Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ederim" dedi.

 

 

Bu sezon 2. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde mücadele eden ve 33 puanla ligi ikinci sırada tamamlayan Çorapçılarspor, iki sezon aradan sonra yeniden 1. Amatör Küme Ligi'ne yükselmişti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın