RİZESPORLU FUTBOLCU OFSPOR’A İMZA ATTI

RİZESPORLU FUTBOLCU OFSPOR’A İMZA ATTI

 

 

Çaykur Rizespor alt yapısında yetişen defans oyuncusu Fatih Kaan Arıman Ofspor ile anlaştı.

Çaykur Rizespor alt yapısında yetişen ve 2 yıl önce profesyonel sözleşmeye imza atan 21 yaşındaki defans oyuncusu Fatih Kaan Arıman, Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Ofspor ile 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Futbola 7 yaşında Zeytinburnuspor alt yapısında başlayan ve 11 yaşında Rize Telekomspor altyapısına gelerek, 3 yıl sonra Çaykur Rizespor alt yapısına transfer olan Stoper Fatih Kaan, 2013 yılının Ocak ayında profesyonel sözleşmeye imza atarak 3. Lig ekiplerinden Maltepespor ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzalamıştı.

Bu sezon dahil Çaykur Rizespor U21 takımı ile 65 maçta görev alan yetenekli defans oyuncusu Fatih Kaan’ın Yeşil-Mavili forma altında 8 golü bulunuyor. Geçtiğimiz yıl ön çapraz bağlarından ameliyat olan ve futbola 6 ay ara verdikten sonra U21 Liginde mücadele eden Fatih Kaan, 25 maçta 2 bin 250 dakika sahada kalarak, takımın her maçta 90 dakika boyunca oyunda duran tek futbolcusu olmuştu.

Fatih Kaan Arıman, 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan Çaykur Rizespor ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshederek, geçtiğimiz sezon 2. Lig’den 3. Lige düşen Trabzon ekibi Ofspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Turgay AYHAN


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın