Rizeli Gençler Sarıkamış Şehitlerini Anma Programına Katılacak

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik önceki yıl 40 kişilik ekip ile katıldıkları Sarıkamış şehitlerini anma törenine bu yıl 500 kişilik ekip ile katılacaklarını söyledi.

 

 

Sarıkamış şehitlerini anma töreni için Rize”den 500 kişilik gençlik gurubu bu akşam yola çıkıyor.

     Rize Gençlik ve Spor Bakanlığının koordinesinde hayata geçirilen Sarıkamış Şehitlerini anma programına katılmak üzere Rize”den 500 kişilik ekip Sarıkamış yolculuğuna bu akşam başlıyor.

    Rize Gençlik Spor il Müdürü Mustafa Çelik Pazar günü Gençlik ve Spor bakanının katılımı ile gerçekleştirilecek Kızılçubuk- Sarıkamış arası 8,5 kilometrelik yürüyüşe binlerce gençle birlikte katılacaklarını belirterek “ Önceki yıl 40 kişilik ekip ile katılmıştık, bu yıl 500 gencimiz ile birlikte bu yürüyüşe katılıp Şehitlerimizi anacağız. Ecdadımıza olan vefa borcumuzu ödemek istiyoruz. Artık Türkiye sorgulayan, Düşünen, araştıran genç bir nesil istemekte” dedi.

      Vatan savunması esnasında şehit olunan kutsal yerleri görmek, o duyguyu bir an olsun teneffüs edebilmek amacıyla gençlerimizle birlikte Sarıkamış ta olacağız. Ecdadımızın yaşadığı zor koşulları gelecek nesillerimiz de görmeli” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın