RAZIOĞLU AİLESİNDEN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

Rize'de Çaykur dan sonra en çok istihdam sağlayan iş adamı olan Şaban Ali Razı evinde verdiği iftar yemeğine iş dünyası başta olmak üzere, siyaset, STK Başkanları, spor ve sanatcılar katıldı.

 

 

 

Sağlık hizmetlerinin yanı sıra HES ve beton tesisleri ile taş ocakları bulunan ve iş yerlerinde 700 ün üzerinde insana maaş ödeyerek devlet kurumu Çaykur dan sonra Rize”de en çok istihdam sağlayan özel sektör olan Şar Şirketler gurubu Başkanı Şaban Ali Razı, Hamzabey Mahallesinde kendi evinde yaklaşık 150 kişiyi ağırladı.

 

 

Razıoğlu ailesinin, Hamzabey Mahallesindeki evinin bahçesinde ki, misafirlerini ağırlama tesislerindeki iftar davetine, Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Baro Başkanı Mehmet Çırakoğlu, Cumhurbaşkanlığı Personel Daire Başkanı Ahmet Minder, İyidere Kaymakamı Orhan Altun, Eski Rize Milletvekillerinden Ahmet Kabil, Eski Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, Gürcistan Müsiad Başkanı Mustafa Kalafat, Ak Parti Eski Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, Ak Parti Eski Rize İl Genel Meclis Başkanı Rahmi Metin, CHP Rize Eski İl Başkanı Mehmet Aslankaya, Şar Hospital Başhekimi Opr. Dr.Turgay Hasanoğlu, SP Rize Eski İl Başkanı Hasan Uzun, Rize İl Afet ve Acil Durum İl Müdürü Şakir Kurk, Rize Merkez ve İlçelerinde çeşitli sektörlerde ticaret yapan, çok sayıda tanınmış Rizeli iş adamı, siyaset, sanat, spor adamı ve STK Başkanları katıldılar

Rize'de uzun yıllar ticaret odası başkanlığı ile DYP de il başkanlığı yapan iş adamı Şaban Ali Razı konukları kapıda karşıladı, teker teker ilgilenen iş adamı Şaban Ali Razı ile çocukları Süleyman ve Alparslan iftar programı boyunca konuklarla ilgilendiler. Tüm iş adamları ile siyasetçileri bir araya toplayan iş adamı Şaban Ali Razıoğlu “ Rizeli böyle daha güzel, hem siyaset , hem ticaret , hem de iş konuşur. Tüm güzellikleri bu iftarda hemşerilerim ile birlikte yaşadım” dedi.

 

 

  

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    abdulah

     21 Haziran 2017 23:02
         

    İftar işleri reklam kokuyor, acaba şar hastane ek bina ruhsatı var mı ?

  2. 0 0
    {usertitle}

    gfff

     22 Haziran 2017 12:55
         

    FUKARALAR Bİ DOYDİ

Yorum Yapın