VALİ BEKTAŞ, MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

VALİ BEKTAŞ, MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ


Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Merkez İlçedeki bir gurup mahalle muhtarı ile bir araya gelerek, gerçekleştirilen ve devam eden kamu yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Rize Valiliği Toplantı Salonunda, Vali Erdoğan Bektaş Başkanlığında, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen “Muhtarlar Toplantısı”nin Aralık ayı toplantısına; Paşakuyu, Müftü, Mezra, Mermerdelen, Kavaklı, Kaplıca, Kambursırt, Kale, Hamzabey, Hamidiye, Halatçılar, Gülbahar ve Fener mahallelerinin muhtarları davet edildi. Toplantıda mahallelerde gerçekleştirilen ve devam eden kamu yatırımları ve sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Vali Bektaş, toplantıda yaptığı değerlendirmede; muhtarların kamu hizmetlerini yürüten birer kamu görevlisi olduğunu ifade ederek, “Hizmetlerinin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında biz idarecilerin en büyük yardımcıları muhtarlarımız. Bu toplantıları, gerçekleştirilen yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla her ay düzenli olarak yapıyoruz. Muhtarlarımız halkımızla iç içe olduğu için onların görüş ve önerileri bizim için çok önemli” dedi.
Rize’nin gerek iklimi gerekse coğrafi özellikleri dikkate alındığında zor bir coğrafyaya sahip olduğunu belirten Vali Bektaş, “İdare olarak bu zor coğrafyada vatandaşlarımıza en iyi hizmeti ulaştırmak adına bütün şartları zorluyoruz. Muhtarlarımızın destekleri ile bu hizmetlerin daha da iyi noktalara taşıma gayreti içerisindeyiz. ” şeklinde konuştu ve muhtarlarla yapılacak toplantıların gelecek aylarda da devam edeceğini söyledi.
Rize Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğünün sekretaryasında gerçekleştirilen toplantıda Vali Yardımcısı Abdullah Şen, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, AFAD İl Müdürü Şakir Kurk, Rize İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şafak Bulut ile bir kısım daire müdürü de hazır bulundu.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın