Taylan; Rize’de Şampiyonluk Hazırlıklarına Başlanmalıdır

Taylan; Rize’de Şampiyonluk Hazırlıklarına Başlanmalıdır



Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesinin organize ettiği Müstakil Düşünceler Toplantısının konuğu ÇAYKUR Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı oldu.
MÜSİAD üyelerinin katılımıyla şube binasında yapılan toplantının açış konuşmasında MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, “Futbol’a sadece spor tarafından bakmamak gerekir, şehrin ekonomisine, tanıtımına ve sosyal hayatına katkısını önemsiyor ve bu bilinçle Rize’nin en önemli markası olan ÇAYKUR Rizespor’u MÜSİAD olarak, üyelerimizle birlikte gerek türbinlerde gerekse çeşitli platformlarda görev alarak elimizden geldiğince destekliyoruz. Bu sezonda ÇAYKUR Rizespor’un süper lige çıkacağına inanıyor ve şimdiden şampiyonluk hazırlıklarına başlamamız gerekir.” Dedi.

Toplantıda; futbolculuk yıllarından bugünlere kadar geçirmiş olduğu süreci kısaca özetleyen ÇAYKUR Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı konuşmasında, “Rizesporumuz teknik ekiyle, futbolcusuyla, yöneticileriyle süper lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Şehrimizin ortak paydası, ortak değeri olan Rizespor’umuza verilen en küçük destek bu yolda bizlere önemli katkı sağlamaktadır. Geçtiğimiz günlerde, MÜSİAD’da başlatılan ve Rize geneline yayılan özellikle esnafın sahip çıkarak formasını giyerek, atkısını takarak destek vererek takımına sahip çıkmaları bizleri memnun etmiştir. Rizespor’a destek olmak, sadece stada gelip maç izlemek değildir, bu anlamda destek veren, gönül veren herkese yürekten teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

Başkan Yardımcı, programın ikinci bölümünde katılımcıların sorularını yanıtladıktan sonra program sona erdi.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın