Muhtar Remzi Güzel Kanayan Yaraya Bodrum'da Parmak Bastı!



Rize Anzer Muhtarı Remzi Güzel, Bodrum'da düzenlenen toplantıda Türkiyenin kanayan yarası olan uyuşturucu ile mücadele konusunda parmak bastı.

Türkiye Muhtarlar konfederasyonu 36 Bodrum istisare toplantısı kapsamında Rize Muhtarlar federasyonu'nu temsilen katılan Anzer Muhtarı Remzi Güzel toplantının çok verimli geçtiğini Türkiyenin kanayan yarası uyuşturucu ile mücadelede Muhtarların bilinçlenerek devlet millet el ele bu sorunun ortadan kalkması için elimizden geleni yapacağımızı derklere ettiler. Aynı sorunun Rize ölçeğinde'de devam ettiğini Rize Muhtarlar federasyonu olarak Bugüne kadar yaptığımız çalışmalara binaen yeni projeler ve çalışmalarla mücadelemize devam edeceğiz toplantıya katılan bütün katılımcılara teşekkür ediyorum.
Muğla bodrum Türkiye Muhtarlar konfederasyon toplantısına katılan Muğla vali yardımcısı Bodrum kaymakamı Bodrum Belediye Başkanı Muğla Ak parti il Başkanı Bodrum Emniyet müdürü Bodrum jandarma komutanı konfederasyon Başkanı fedarasyon başkanları ve dernek başkanlarımızın katıldığı çalıştaya yerel basının ilgisi yoğun oldu.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    ERDAL

     11 Nisan 2018 08:31
         

    HELAL BE MUHTARIM ANZERİDE BODRUMDA TEMSİL ETTİNİZ TEŞEKÜRLER

Yorum Yapın