İŞ DÜNYASI RENK'E RENK KATTI

İŞ DÜNYASI RENK'E RENK KATTI

 

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesi’ne destek verdi.
Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi kapsamında liselerde eğitim gören öğrencilerin; meslek alanlarını seçmelerine, hedeflerini belirlemelerine, özgüvenlerini arttırmalarına ve girişimcilik özelliklerini fark etmelerine fırsat sağlayacak, rol model olarak topluma önemli hizmetlerde bulunmuş kişilerle buluşmaları devam ediyor.
Okullarda "Kitap Okuma Saati" faaliyetleri kapsamında, RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Vali Yardımcısı Mehmet Kurt Rize İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.
GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ
Renk Projesi'nin Rize'nin gelişmesinde ve ilerlemesinde önemli rol oynayacağını ifade eden Karamehmetoğlu, "Gençlerimizin her zaman yanında olacağız. Sorunları hızlı ve doğru çözebiliyorsanız iyi bir yöneticisiniz demektir. İnşallah birlik ve beraberliğimiz sayesinde eğitim alanında da önemli işler yapacağız" dedi.
Renk Proje'si kapsamında, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Vali Yardımcısı Mehmet Kurt öğrencilerle birlikte kitap okudular.
RİZE'MİZİ SİZİN İÇİN HAZIRLIYORUZ
Okuma saati sonrasında öğrencilerle tanışan, onlarla sohbet eden Başkan Karamehmetoğlu, Rize'yi, RTSO'yu ve gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı.
Öğrencilere tecrübelerini de paylaşan Karamehmetoğlu, geleceğin oda ve borsa başkanlarının İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden çıkabileceğini belirterek, "Rize'mizi sizin için hazırlıyoruz, Sizler bizim geleceğimizsiniz "dedi.
Başkan Karamehmetoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
"Renk Projesi, ilimizin gelişmesinde ve ilerlemesinde önemli rol oynayacaktır. Yeniliklere açık olun, kendinizi sürekli geliştirin, günün şartlarına uyum sağlayın. Hayatınıza dair hedefler belirleyin ve bunlara ulaşmak için çaba gösterin. Gençlerimizin her zaman yanında olacağız. Bildiklerinizi en iyi şekilde uygulayın. Her zaman çok çalışın, kendinizi yenileyin. Bilgiyi zamanla elde ediyorsunuz ancak yöneticilik farklı bir şey. Sorunları hızlı ve doğru çözebiliyorsanız iyi bir yöneticisiniz demektir. İnşallah birlik ve beraberliğimiz sayesinde eğitim alanında da önemli işler yapacağız "ifadelerini kullandı.
Öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkan Karamehmetoğlu başarılı olmak için neler yapılması gerektiğini geçmişinden örnekler vererek açıkladı.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın