AYAR'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Rize İl Başkanı Hikmet AYAR 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Ayar mesajına Öğretmenlerin aydınlığın simgesi, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren birer önder olduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti: ''Hiçbir maddi kıymetle ölçülemeyecek kadar saygın bir meslek olan öğretmenlik, sevgi ve fedakarlığın yol göstericiliğinde, milletimize hizmet etmenin en güzel yollarından biridir. Öğretmenlerimiz tarih boyunca dünyanın neresinde olursa olsun, çağdaşlığın, barışın, sevginin ve geleceğin simgesi olmuşlardır. Öğretmenlik mesleğini diğer birçok meslekten ayıran en önemli özelliği malzemesi ve meyvesinin insan olmasıdır. Öğretmen, ömür boyu öğrenen ve öğreten insan olmak gibi bir ayrıcalığa sahiptir.
     Ak Parti, öğretmenlerimizin sosyal statüleri ve özlük hakları için birçok adım attı, atmaya da devam edecektir. Devlet sektöründeki en büyük çalışan kitlesini oluşturan öğretmenlerimizin çok daha iyi maddi imkanlara sahip olması hükümetimizin öncelikleri arasındadır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilen, milli ve manevi değerleri benimseyip özümsemiş, demokratik kültürü kavramış fertler olarak yetiştirmek öğretmenlerimizin olduğu kadar hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu vesile ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, görevdeki ve emekli tüm öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü kutlar, daha mutlu, başarılı, huzurlu olmalarını dilerim.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mapavrili

     24 Kasım 2014 14:54
         

    sn ayar sen ne is yaparsin biraz öz elestiri yap hatta git trabzonu bir gör sonra gel rizenin aglanacak haline bir bak bu firsati sizin gibi beceriksizlerin yüzünden kaciriyoruz.BASKA VILAYETLERDE BIR KISI DEGIL BIR KÖPEK BIR HAFTA DAGDA MAHSUR KALSA O VILAYETIN TÜM YÖNETIMI ISTIFA EDERDI.kiyamet kopardi benim rizelim 1 hafta dagda mahsur kaliyor donmak üzereyken taaaaaaaaaaaaa malatyadan helikopter gelip aliyor onu sizde görev yaptiginizi zannediyorsunuz degilmi

Yorum Yapın